Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. február 2020

Eliminujte stres a dodajte si energiu prírodným produktom Ashwagandha

Ste pracovne vyťažení, neustále v behu a musíte riešiť tisíc vecí naraz? Je preto pochopiteľné, že ste vyčerpaní, podráždení a vaše telo potrebuje vzpruhu.

Eliminujte stres a dodajte si energiu prírodným produktom Ashwagandha

Ste pracovne vyťažení, neustále v behu a musíte riešiť tisíc vecí naraz? Je preto pochopiteľné, že ste vyčerpaní, podráždení a vaše telo potrebuje vzpruhu. Na trhu sa nachádza mnoho vitamínov a prípravkov, ktoré však svojim dlhodobým užívaním a vedľajšími účinkami môžu zaťažovať organizmus. Riešením je prírodný produkt Ashwagandha, nazývaný aj indický ženšen, ktorý je vynikajúcim životabudičom, je možné užívať dlhodobo a nemá žiadne vedľajšie účinky.

Ashwagandha je indický stále zelený ker, ktorého korene majú unikátne vlastnosti a pozitívne zdravotné účinky. Už po stáročia sa využíva ako medikament tradičnej indickej medicíny. Obsahuje biologické aktívne zložky, ktoré jemne, ale trvalo a bezpečne stimulujú ľudský organizmus. Pôsobí omladzujúco, prispieva k optimálnej duševnej a kognitívnej činnosti, podporuje koncentráciu, odstraňuje únavu.

ashwagandha3

Je rovnako aj významným adaptogénom, čo znamená netoxická látka účinná proti stresu. Homeostaticky upravuje nerovnováhu v neuroendokrinnom a imunitnom systéme, uvoľňuje tak psychickú záťaž a vyčerpanie, ktoré sú dnes pri rýchlom a modernom životnom štýle všadeprítomné. Odfiltrováva fyzickú únavu, mentálne vypätie i nepokoj. Navodzuje pocit energie a vitality na strane jednej a umožňuje psychike oddychovať a relaxovať.

ashwagandha4

Ashwagandha optimálne pôsobí na rast a regeneráciu svalov a fyzickú výdrž. Je vhodná aj pre tých manažérov a časovo vyťažených ľudí, ktorí napriek množstvu práce dbajú aj na svoju telesnú a fyzickú kondíciu. V porovnaní s inými prípravkami, ktoré sa pri cvičení a posilňovaní odporúčajú, ashwagandha nemá žiadne vedľajšie účinky, a môže sa užívať dlhodobo.

ashwagandha2

Produkt je tiež významný antioxidant, chráni organizmus pred voľnými radikálmi. Ide však o prírodný prostriedok, ktorý nezaťažuje naše telo odpadovými látkami a chémiou, ale optimálne zapadá do jeho fungovania.

Spoločnosť Avita prírodný doplnok Ashwagandha AA+ distribuuje ako 100% výťažok z koreňa v najvyššej kvalite pestovania a spracovania, bez prídavných látok s najvyššou koncentráciou kompletného spektra účinných látok (withanolidov).

Viac informácií: www.avita.sk

 

1164

Súvisiace články