Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. január 2020

Haute Couture Beauty

Už aj Haute Couture Week máme za sebou amusíme konštatovať, že opäť poskytol poriadnu dávku inšpirácie. Aké beauty trendy sa počas neho objavili na prehliadkových mólach?

Haute Couture Beauty

Už aj Haute Couture Week máme za sebou a musíme konštatovať, že opäť poskytol poriadnu dávku inšpirácie. Aké beauty trendy sa počas neho objavili na prehliadkových mólach?

Silná ženskosť: Chanel

Krásne uhladené vlasy, dokonalé cestičky a jemne vytočené konce sa na prvý pohľad zdajú ako styling pre poslušné dievčatá, no v skutočnosti ide o dravo ženský prístup, ktorý stelesňuje modernú dámu.

Antická bohyňa: Dior

Maria Grazia Chiuri tentokrát našla svoju inšpiráciu v staroveku. Voľné vlny doplnila zapletenou „čelenkou“ a dvojitou linkou na očiach. V kombinácii so zlatými šperkami s rastlinnými motívmi a sieťkami na tvári vzišla moderná podoba antickej bohyne.

2

Luxus vo vlasoch: Givenchy

Poriadnu dávku luxusu nám módny dom Givenchy doprial aj v prípade vlasového stylingu. Hlavy modeliek totiž boli dekorované takými výraznými doplnkami, že skôr ako pomenovanie „vlasové doplnky“ by si zaslúžili názov šperky.

3

Strapaté vlny: Alexandre Vauthier

Ak chcete na Haute Couture Week-u od niekoho trochu rebélie, pravdepodobne sa jej dočkáte na prehliadke Alexandre Vauthier. A dizajnér nesklamal ani tentokrát. Strapaté, nedbalé vlny s takmer nahým líčením evokovali letnú romancu.

4

Retro fúkaná: Valentino

Takmer nahý make-up nechal naplno zažiariť extravagantne vyfúkané vlasy, prípadne efektne natočené konské chvosty, ktoré boli zjavne inšpirované retro štýlom 50.rokov

6

Pastely: Ralph & Russo

Glamour kolekcia z dielne módneho domu Ralph & Russo bola doplnená tou najnežnejšou vizážou. Uhladené vlasy zopnuté objemnou mašľou, pastelové viečka a jemný lesk na perách vytvárali dievčenský look.

7 

Foto: Indigital, Getty

1261

Súvisiace články