Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. november 2019

Vanity Mirror: Najlepšie príručné zrkadlá

Pokiaľ ho nemáte doma, poznáte ho minimálne z hotelových izieb. Vanity Mirror, alebo príručné zrkadlo je praktický pomocník, ktorého oceníte nielen pri líčení, ale aj pri odličovaní či pri starostlivosti o pleť.

Vanity Mirror: Najlepšie príručné zrkadlá

Pokiaľ ho nemáte doma, poznáte ho minimálne z hotelových izieb. Vanity Mirror, alebo príručné zrkadlo je praktický pomocník, ktorého oceníte nielen pri líčení, ale aj pri odličovaní či pri starostlivosti o pleť. A prečo vám o tom hovoríme? Podľa nás sú skvelým vianočným darček a preto sme našli niekoľko z nich, ktoré stoja za zváženie.

Všetko v jednom: Glamcor Riki

Okrem toho, že toto zrkadlo vám umožní nastaviť si 5 úrovni osvetlenia, môžete si dokonca nastaviť svoje, personalizované svetlo. Vďaka magnetu si priamo na zrkadlo môžete pripevniť telefón a líčiť sa pohodlne podľa tutoriálu.

1

Na multitasking: iHome Vanity Speaker

Zrkadlo s množstvoch ďalších funcií, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Dokáže nabiť telefón či prehrať hudbu. Je preto ideálnou voľbou pre tých, ktorí pre zrkadlom trávia veľa času.

2

High-End: Simplehuman Sensor

Najdrahšie zrkadlo v našom výbere, avšak poteší vás nielen 5-ročnou zárukou, ale aj ďalším vychytávkami. Poskytuje 3 úrovne priblíženia a intenzitu osvetlenia si nastavíte jednoducým dotykom na okraji. Nabíja sa cez USB kábel a nabité vydrží 5 týždňov.

3

Info & Beauty: HiMirror Mini

Zrkadlo, ktoré jednoducho hodíte do kabelky či kufra a vytiahnete vtedy, keď potrebujete. Je veľké ako iPad a okrem toho, že vám poskytne dokonale osvetlenie pri líčení vám priamo na displeji prezradí, aké jo počasie a čo nové sa stalo vo svete.

4

S najlepšími nastaveniami: Fancii Aura Tricolor

Svetlo je pri líčení veľmi dôležité, čo určite poznáte aj na vlastnej koži. Aby ste nevyšli von s nepsrávnym odtieňom make-upu alebo príliš výraznými kontúrami, môžete sin a tomto zrkadle nastaviť 3 osvetlenia- do práce, na kávu a na večerné akcie.

5

Smart zrkadlo: HiMirror Slide

Táto technologická vychytávka vám pomôže úplne transformovať váš beaut režim. Nie je to totiž iba zrkadlo so svetlom, ale aj analyzátor. Sleduje stav vašej pleti aj produkty, ktoré používate. Okrem toho samozrejme poskytuje rôzne typy osvetlenia, no vie sa pripojiť na Alexu, Spotify a YouTube.

6

Nástenné: Orange Tech Flexible Goosneck

Ak hľadáte praktické, nástenné zrkadlo na aké sme zvyknutí, avšak s moderným osvetlením. Toto je ono. Poskytuje aj 10- násobné priblíženie a vďaka hrdlu si ho môžete nastavovať do presnej polohy, akú potrebujete.

7

Foto: archív značiek

1918

Súvisiace články