Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. september 2019

Beauty trendy z NYFW

Street stylové trendy, romantika či batikované potlače stále vládnu módnemu svetu. Ako to však vyzerá vbeauty odvetví?

Beauty trendy z NYFW

Street stylové trendy, romantika či batikované potlače stále vládnu módnemu svetu. Ako to však vyzerá v beauty odvetví? Dokázali sa prebojovať v tomto smere?

Maliarske plátno

Líčenie očí, ktoré pripomína rozpracované umelecké dielo sa objavilo na prehliadke Cristiana Siriana. Použitím metalických farieb však dosiahli moderný efekt.

 

Perličky vo vlasoch

Do nových výšin posunuli klasické vrkoče na prehliadke Alice + Olivia. Stačilo im na to niekoľko perličiek a trblietavých kamienkov.

2 

Hrubá linka

Výrazná, hrubá linka žiariaca na takmer nahej pleti dominovala prehliadke Phillip Lim. Mačací pohľad tak dostal nový, dramatický rozmer.

3 

Neónové mačacie oči

Inak na to išli make-up artisti na prehliadke Helmut Lang. V tomto prípade stavili na dramaticky vytočenú linku, ktorá však žiarila v neónových tónoch.

4 

Metalické dymové líčenie

Pomocou metalických farieb so strieborným podtónom vytvorili vizážisti na prehliadke Brandon Maxwell novú podobu dymového líčenia, ktoré bolo naschvál nedokonalé.

5 

Batika na tvári

Trend batikovaných vzorov sa presúva aj do beauty sveta. Takto môže vyzerať ak sa využije na líčenie očí a líčok.

6 

Linka umelecky

Experimenty s linkou nekončia. Svoj názor na nich má totiž aj Anna Sui, ktorá pomocou bielej či čiernej linky vytvárala abstraktné a grafické linky.

7 

Color-blocking na viečkach

Na vytvorenie zaujímavej linky nemusíte vždy použiť len tekutú linku. Pomocou farebných očných tieňov a ich farebných kombinácií sa postaráte o unikátny look a lá Oscar de la Renta.

8

Foto: Getty

1346

Súvisiace články