Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. september 2019

Ako si vybrať ideálny tvar nechtov?

Aj taký detail, akým je tvar nechtov dokáže urobiť veľký rozdiel. Vie opticky predĺžiť prsty či zoštíhliť ruku.

Ako si vybrať ideálny tvar nechtov?

Aj taký detail, akým je tvar nechtov dokáže urobiť veľký rozdiel. Vie opticky predĺžiť prsty či zoštíhliť ruku. Vyberte si ten ideálny tvar nechtov podľa toho, aký výsledok chcete dosiahnuť.

Oválne

Najčastejší tvar, ktorý sa snažíme dosiahnuť. Je veľmi ženský, pritom nenútený a nadčasový. Oproti okrúhlemu tvaru je o niečo menej zaoblený. Keďže ide o nadčasový tvar, hodia sa mu neutrálne, prírodné farby, ale aj trendy tóny. Ide tiež o ideálny tvar na francúzsku manikúru.

@oliveandjune

Okrúhle

Základný tvar, ktorý kopíruje prirodzené zaoblenie nechtu, zvyčajne je na stranách zaoblený. Takto upravené nechty sú ideálne pre všetkých, ktorí chcú opticky predĺžiť svoje prsty. Hodia sa im akékoľvek farby, od neónových po pastelové, od svetlých až po hlboké.

2@justlikesushi

 

Hranaté

Hranaté nechty najkrajšie vyniknú na nechtoch s úzkym nechtovým lôžkom a na tenkých prstoch. Ide o trendy tvar, ktorý imponuje mladším vekovým skupinám. Je tiež ideálny pre milovníčky tmavých, neónových farieb či rôznych vzorov.

3@nail_unistella

Zaoblené

Tvar, ktorý sa nachádza na rozmedzí oválnych a hranatých nechtov. V podstate ide o zaoblenejší tvar hranatých nechtov. Je to univerzálna úprava, ktorá vynikne na krátkych aj dlhých nechtoch a hodí sa takmer ku každej farbe.

4@vanityprojects

Balerína
Tento tvar je inšpirovaný baletnými špičkami, elegantný tvar je zakončený úzkou hranou. Je populárny najmä medzi nechtovými maniakmi a ľuďmi, ktorý si skutočne dajú záležať na manikúre, prípadne tých, ktorí radi experimentujú.

6@grgctts

Mandľové

Nechty v mandľovom tvare nikdy nevyjdú z módy. Sú veľmi ženské, no podľa výberu farby im môžete dodať akúkoľvek tvár. Môžu byť zmyselné vďaka červenej či bordovej, trendy ak im doprajete logá či minimalistické ak použijete neutrálne farby.

7@jinsoon

Špicaté

Ľudia, ktorí berú nechty ako doplnky a majú radi extravaganciu často siahajú aj po tomto type nechtov. Sú ako stvorené na vybláznenie sa a na tie najodvážnejšie motívy, dekorácie a farby.

8@joannasnails

Foto: Instagram

3049

Súvisiace články