Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. august 2019

Diptique vytvorila kolekciu parfumovaných doplnkov

Luxusné vône sa presunuli omnoho ďalej za hranice klasických parfumov. Zasiahli aj do bytových vôní, dekoratívnej kozmetiky či samotnej módy.

Diptique vytvorila kolekciu parfumovaných doplnkov

Luxusné vône sa presunuli omnoho ďalej za hranice klasických parfumov. Zasiahli aj do bytových vôní, dekoratívnej kozmetiky či samotnej módy. Vôňa je doslova doplnkom, väčšinou neviditeľným, no to sa rozhodla zmeniť značka Diptique, ktorá vytvorila kolekciu parfumovaných doplnkov.

Diptique je známa svojimi luxusnými vonnými sviečkami a difuzérmi, no teraz uvádza kolekciu Prêts-À-Parfumer, ktorá pozostáva z náramku, brošne a dokonca tetovaní. Pri vytváraní tohto konceptu sa inšpirovali sa históriou. Ešte predtým ako existovali parfumy, ktoré poznáme dnes, ľudia nosili vône ako doplnky, či už okolo krku, na rukách či vo vlasoch.

2  3 

Práve preto nájdete v tejto kolekcii náramok z čierno-bielych nití a zlatým detilom, v ktorom je zároveň ukrytá vôňa. Dostupný je hneď v niekoľkých vôňach- Do Son, Eau Rose a Tam Dao. Nosiť sa dá koľkokrát chcete. Ďalším kúskom v kolekcii je zlatá brošňa v tvare vtáka, v ktorej vôňu vytvárajú keramické disky vo vôňach Do Son, Eau Rose a Fleur de Peau. Poslednými kúskami v kolekcii sú tetovania s motívmi kvetín a labute, ktoré sa dajú využiť kdekoľvek na tele. Dostupné sú vo vôňach Eau Rose, Do Son a l’Ombre dand l’Eau.

4  5 

Voňavé doplnky sú dostupné na stránkach značky Diptique a ich ceny sa pohybujú od 50 do 110 eur.

Foto: archív značky

1119

Súvisiace články