Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. august 2019

Ako sa zobudiť s mihalnicami ako Twiggy?

#wokeuplikethis nemusí byť iba snom. Predstavte si svet, vktorom sa ráno zobudíte atakmer okamžite ste pripravené vyraziť či už do práce, na kávu skamarátkou alebo na nákupy.

Ako sa zobudiť s mihalnicami ako Twiggy?

#wokeuplikethis nemusí byť iba snom. Predstavte si svet, v ktorom sa ráno zobudíte a takmer okamžite ste pripravené vyraziť či už do práce, na kávu s kamarátkou alebo na nákupy. Nemusíte sa líčiť a strácať tak čas, ktorý ste inak ešte mohli stráviť v posteli, no aj napriek tomu okamžite vyzeráte upravene. Táto predstava môže znieť ako utópia, no je to veľmi jednoducho dosiahnuteľná realita.

Túžba po podmanivom pohľade nás lákala takmer odjakživa. Už v Starovekom Egypte si ženy aj muži farbili mihalnice a rovnako to bolo aj v Antickom Ríme a Grécku, kde boli trendy dlhé, natočené mihalnice. O niečo neskôr prišli na rad prvé moderné kozmetické produkty, ktorým dominovala prvá maskara z dielne parfuméra Kráľovnej Viktórie, Eugéne Rimmela. Jeho vynález pozostávajúci z uhoľného prášku a vazelíny sa stal senzáciou. Odvtedy sa s podobnými kozmetickými produktami doslova roztrhlo vrece, no my ženy sme ešte stále túžili po niečom efektnejšom. Táto predstava začala nadobúdať reálne kontúry v roku 1916, kedy vraj prvé umelé mihalnice vymyslel filmový režisér David W. Griffith pre svoje nemé filmy. Chcel vytvoriť efektný make-up založený na nadpozemskom pohľade, ktorý vznikal vďaka dĺžke mihalníc. Napriek tomu sa začali častejšie používať až v 30.rokoch. Predĺžené mihalnice sa začali objavovať najskôr na tých najprestížnejších miestach vrátane strieborného plátna, kde ich nosili hviezdy ako Rita Hayworth či Marlene Dietrich. Neskôr sa k extra dlhým mihalnicami vrátila ďalšia ikona, Twiggy, ktorá sa stala inšpiráciou pre pohľad a lá Bambi, čo bolo vzorom pre ženy po celom svete. Trendsetterky, herečky či modelky v súčasnosti sa takisto dlhým mihalniciam nevyhýbajú, práve naopak. Sú súčasťou každého red carpet eventu a celebrity ako Kim Kardashian bez nich zrejme ani nikdy neuvidíte.

62228427 304990430441839 5508042909963780096 nOd maskary a umelých mihalníc dostupných v každej drogérii sme sa však prepracovali ešte o niečo ďalej. Presedlali sme na sofistikovanejšiu procedúru, ktorou je predlžovanie mihalníc. Ide o profesionálnu službu, ktorej sa venujú iba vyškolené odborníčky. Oproti každodennému líčeniu alebo aplikácii umelých mihalníc má jednu veľkú výhodu- šetrí čas a ponúka dlhodobý efekt.

Na trhu predlžovania mihalníc nájdete v súčasnosti množstvo značiek a lash stylistiek, ktoré sa venujú práve tomuto oboru. Ako si však vybrať naozaj tú najlepšiu značku, s ktorou sa vám bude dobre pracovať, v prípade ak ste stylistka? Ako si vybrať skutočne dobrú stylistku na predlžovanie mihalníc, ak túžite po zvodných mihalniciach, ktoré vám sadnú ako uliate?

Keďže pre vás vyberáme a testujeme to najlepšie, rozhodli sme sa vám predstaviť značku Glamour lashes, ktorá ponúka najširší a najkvalitnejší sortiment produktov na predlžovanie mihalníc nielen na Slovensku , ale po celom svete. Vo svojej ponuke má táto top značka aj školenia. Po celom Slovensku nájdete vyškolené Glamour lashes stylistky, u ktorých si môžete byť isté, že vám vyčaria mihalnice po akých túžite. Ak sa aj vy chcete stať súčasťou sveta predlžovania mihalníc, navštívte stránku www.glamourlashes.sk, kde nájdete nielen produkty pre profesionálne stylistky, ale aj informácie o ďalších službách, ktoré Glamour lashes ponúka.

Aké sú výhody?

Dnes, nielen v móde, ale aj v beauty priemysle, je moderné takmer všetko. Jedno sa však nezmenilo, stále túžime po krásnych glamour očiach a zmyselnom pohľade. Počas neustále zrýchľujúceho sa životného štýlu však potrebujeme pracovať s našim časom čo najefektívnejšie. Okrem toho, má samozrejme každá z nás tú svoju predstavu o výslednom vzhľade, niekto túži po prirodzenom looku, ktorý iba jemne vyzdvihne tvar oka, iné zase hľadajú dramatický, vejárový efekt. Ideálnym riešením na celú túto problematiku je práve preto predlžovanie mihalníc, po ktorom siaha čoraz viac žien. Najväčšou výhodou je styling na mieru podľa preferencií, pohodlie a šetrenie časom. To všetko nájdete na Facebookovej stránke Glamour Lashes Slovakia.

419 thickbox defaultriasy v čiernej farbe PMG 8286riasy v bordovej farbe
goldriasy vo farbe Gold lagoonriasy vo farbe Lagoon paradiseriasy vo farbe Paradise

Pre profesionálky

Predlžovaniu mihalníc sa venujú iba vyškolené profesionálky, ktoré dokonale poznajú každý produkt, s ktorým pracujú. Rozumejú anatómii tváre aj samotného oka, ako aj zdravotným požiadavkám, hygiene a iným aspektom predlžovania. Okrem aplikácie zvládajú aj ich šetrné odstránenie či pravidelné dopĺňanie. V prípade, že sa odborníčkou chcete stať aj vy, potrebovať budete profesionálne školenia, ktoré poskytuje spoločnosť Glamour Lashes. Zoznam kurzov nájdete tu.

www.glamourlashes.sk
Instagram: glamourlashes_slovakia
Facebook: Glamour Lashes Slovakia

2318

Súvisiace články