Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. jún 2019

Make-up, ktorý si vytlačíte doma

Predstavte si, že by ste mali po ruke nekonečnú zásobu akýchkoľvek líčidiel, ktoré by sa navyše menili podľa vašej nálady avyvíjajúceho sa vkusu. Presne tento sen vám splní kozmetická tlačiareň Mink.

Make-up, ktorý si vytlačíte doma

Predstavte si, že by ste mali po ruke nekonečnú zásobu akýchkoľvek líčidiel, ktoré by sa navyše menili podľa vašej nálady a vyvíjajúceho sa vkusu. Presne tento sen vám splní kozmetická tlačiareň Mink.

Kozmetická tlačiareň vám vytlačí takmer akúkoľvek farbu očných tieňov či rúžu podľa vami vybraného obrázku. V podstate to znamená, že ak sa vám zapáči farba očných tieňov, ktoré má na sebe vaša obľúbená modelka, uložíte si obrázok, nahráte ho do aplikácie a o pár minút na to máte v zbierke nové očné tiene. Farba je vytlačená na špeciálnom kozmetickom papieri a výsledný produkt tvoria iba certifikované, kozmetické zložky. Mink dokáže vytlačiť takmer hocijakú farbu, dokopy až 16,7 milióna odtieňov.

2  3

Mink je doslova revolučným produktom, ktorý umožní nielen ušetriť financie, ale aj maximálne personalizovať výsledný produkt. Tlačiareň vyprodukuje líčidlo na priamu spotrebu, nevyžaduje si preto žiaden obal, vďaka čomu dokáže obmedziť spotrebu kozmetických obalov, ale aj znížiť výrobnú cenu. Momentálne sa dá tlačiareň predobjednať iba v USA, avšak s popularitou, ktorú si získali, môžeme očakávať expanziu.

4

Foto: Mink Beauty

1120

Súvisiace články