Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. máj 2019

Carine Roitfeld má vlastnú značku parfumov

Jedna znajväčších módnych ikon súčasnosti, bývalá módna redaktorka aúspešná podnikateľka, vytvorila vlastnú značku parfumov. Carine považuje vôňu za doplnok, ktorý má schopnosť meniť sa prispôsobiť sa svojmu nositeľovi.

Carine Roitfeld má vlastnú značku parfumov

Jedna z najväčších módnych ikon súčasnosti, bývalá módna redaktorka a úspešná podnikateľka, vytvorila vlastnú značku parfumov. Carine považuje vôňu za doplnok, ktorý má schopnosť meniť sa prispôsobiť sa svojmu nositeľovi.


Línia parfumov, ktorá nesie názov 7 Lovers pozostáva z 7 unisexových vôní. Inšpiráciu našla vo fiktívnych „milencoch“ žijúcich v jej 7 najobľúbenejších miestach na svete. Slovo milenec však nemá v tomto kontext iba sexuálny zmysel, ale definuje skôr obdiv ku konkrétnej osobe. Každý parfum má tak stelesňovať nielen atmosféru daného mesta, ale aj osobitosť jednotlivých persón. Pomenované sú však jednoducho, ženskými a mužskými menami.

2

Aurélien je v Paríži a definuje Carinin domov, ktorý vonia ako korenisté kvetiny, a Orson je zase v New Yorku, ktorý je pre Carine druhým domovom. Dýcha zmyselnými kvetinami. Vladimir z Petrohradu a je podstou Carininmu ruskému pôvodu, ako aj vlastnému synovi. Kar-Wai v Hong-Kongu zase vonia ako osmant a George v Londýne je zase založený na čerstvej vôni zelene. Hlboké kvetinové vône sú typické pre Lawrence v Dubaji a mesto Buenos Aires ukrýva Sebastiana, ktorý vonia korenisto a drevito.

Každá vôňa je síce iná a špecifická, no pritom je každá z nich maximálne elegantná. Zabalené sú v oblých flakónoch so striebornými akcentmi. Línia parfumov je v predaji na  carineroitfeld.com a na net-a-porter.com.

1360

Súvisiace články