Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. apríl 2019

Aká je správna farba pre vaše obočie?

Žijeme v dobe, kedy je výrazné obočie a lá Kaia Gerber jednoducho trendy. Aby ste z neho vyťažili čo najviac aj vy, poradíme vám, ako ho ladiť ku farbe vlasov.

Aká je správna farba pre vaše obočie?

Žijeme v dobe, kedy je výrazné obočie a lá Kaia Gerber jednoducho trendy. Aby ste z neho vyťažili čo najviac aj vy, poradíme vám, ako ho ladiť ku farbe vlasov. Či už máte prirodzenú farbu alebo každý mesiac skúšate novú.

Blondíny

Prirodzené blondíny majú jednu nevýhodu, častokrát je ich obočie nevýrazné a pôsobí riedkym dojmom. Na druhej strane stačí tak málo, aby ste to zmenili. Vystačíte si s ceruzkou alebo tieňmi, vďaka ktorými vytvoríte na tvári hĺbku. Stavte na farbu o tón tmavšiu. Pokiaľ prechádzate z veľmi tmavej farby vlasov na blond, nechajte si odfarbiť aj obočie, celý look bude pôsobiť prirodzenejšie a vďaka ceruzke môžete na intenzite vždy pridať.

 

Brunety

Rovnaké pravidlo platí aj v prípade, že prechádzate na tmavšiu farbu- vaša tvár si bude pýtať aj tmavšie obočie. Nemusíte hneď siahať po odfarbení, a použiť môžete vaše typické líčidlá. Kozmetička vám však dokáže obočie nafarbiť, pričom pigmenty sa v ňom dlhšie udržia a vy máte na istú dobu ste vybavené.

 

Ryšavky

Prirodzené ryšavky vo väčšine prípadov nemajú ryšavé obočie, čiže sa nemusíte cítiť pod tlakom ladiť jeho farbu k vlasom. Stavte radšej na gaštanovú alebo svetlohnedú, podľa samotnej intenzity farby a aj odtieňa vašej pleti. Medeným odtieňom vlasov sa hodia práve spomínané svetlohnedé a tým červenším zase gaštanové a studené tóny hnedej.

 

Čiernovlásky

Najjednoduchšie to s obočím majú tie z nás, ktoré sa pýšia havraními vlasmi. Im totiž stačí použiť základnú- čiernu farbu. Hnedé pôsobia na tvári v kontraste s vlasmi ako oranžová, takže s ňou to ani neskúšajte. V tomto prípade vám takisto službu spraví profesionálka v salóne krásy, ktorá vám dokáže obočie nafarbiť, farba vydrží dlhšie a obočie pôsobí upravenejšie.

3244

Súvisiace články