Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. január 2019

Salón Médea: Kde je krása prioritou

Každá žena miluje skrášľovať sa aneustále sa rozmaznávať kvalitnou starostlivosťou ovlasy či pleť. Nič však nevynahradí profesionálne ruky odborníkov ako napríklad vSalóne Médea.

Salón Médea: Kde je krása prioritou

Každá žena miluje skrášľovať sa a neustále sa rozmaznávať kvalitnou starostlivosťou o vlasy či pleť. Nič však nevynahradí profesionálne ruky odborníkov ako napríklad v Salóne Médea.

Krása, ktorá vydrží

Aj napriek tomu, že naše beauty rituály milujeme, niekedy nič nevynahradí praktickú stránku nenáročnej starostlivosti či líčenia. Či už sú to uponáhľané rána, alebo iba lenivý deň, permanentný make-up je to, čo vás zachráni. Dokonale tvarované obočie, zvodný pohľad vďaka linkám a výrazné pery hneď ako vstanete z postele je jednoducho lákavá predstava. Proces, ktorým sa do pokožky dostávajú prírodné pigmenty do pokožky dodá tvári upravený vzhľad a to až na 2-4 roky. V priebehu tohto obdobia je samozrejme možné make-up upraviť či doplniť. Najlepšie na tom však je to, že výsledok nepôsobí prehnane, ale prirodzene.

adrian motroc 734026 unsplashZabúdať by sme však nemali ani na každodennú starostlivosť o pleť a jej špecifické potreby. V Salóne Médea vám v tom pomôžu ošetrenia kozmetikou GUINOT a luxusné prírpavky Le Chanton, La Chévre a Christina. Odborníci vám tu pomôžu vyriešiť akékoľvek problémy. Vyskúšať môžete napríklad populárnu mezoterapiu, ktorá si získava fanúšikov po celom svete svojimi anti-ageingovými vlastnosťami. Vďaka aplikácii roztoku do strednej vrstvy kože tak dokáže vypnúť pokožku a vyrovnáva povrchové vrásky. Pokiaľ vás trápia úplne iné problémy ako vrásky, vyskúšať môžete ošetrenie Guinto, ktoré je najúčinnejšou procedúrou na hĺbkové čistenie pleti. Po hodinovom ošetrení prístrojom Hydradermie bude vaša pokožka nielen viditeľne čistá, rozžiarená a zdravá, ale aj omladnutá. Revolučné omladzujúce ošetrenie Hydradermie LIFT stimuluje svaly tváre, tým sa črty zjemnia a vyhladia, pokožka bude pevnejšia.

Pri ošetrení Christina si dokonca vyberiete, v čom chcete vašej pleti pomôcť. Môžete absolvovať procedúru proti vráskam, akné či iným problémom. SILK hodvábny lifting odstraňuje odumreté bunky, urýchľuje obnovu tkanív, stimuluje látkovú výmenu a zabraňuje stmavnutiu pigmentu.  COMODEX pomáha aknóznej a problematickej pokožke. Vďaka tejto metóde sa dá úspešne znížiť stupeň akné a predchádzať vzniku post-akné (jazvy, pigmentácie).  BIO-PHYTO napomáha efektívne riešiť problémy pleti ako: bledá, unavená pleť, defekty textúry a farby, mastná, suchá seborea, akné, post-akné, predčasné starnutie. FRESH línia výživa a hydratácia rozjasňuje pleť, dodáva jej pocit sviežosti a vypnutie. Do ošetrenia sú zapojené čistiace prípravky obsahujúce ingrediencie rastlinného pôvodu.

Príďte a nechajte svoju pleť omladnúť. Ak máte záujem o vysoko kvalitnú kozmetiku, môžete si objednať už dnes

Zdravie vo vlasoch

Určite sa zhodneme na tom, že vlasy sú odrazom vnútorného zdravia a pritom tvoria dôležitú súčasť vizáže. Vybrať si tú správnu starostlivosť, farbu či strih dokáže byť niekedy omnoho náročnejšie ako pri pleťovej či telovej kozmetike. Ideálne je zveriť sa do rúk odborníkov v Salóne Médea, ktorí vám poradia pri každej príležitosti, či už ide o výnimočné udalosti ako plesy či svadby, ale aj v prípade záujmu o zmenu farby a každodennej starostlivosti.

megan lewis 601414 unsplash

Rekvalifikačné kurzy

Salón Médea však poskytuje odborníkov aj v biznis sfére. Radi vám pomôžu pri vašom profesionálnom rozvoji, kde vám poskytnú priestor na získanie kvalifikovanej praxe a odbornej vzdelanosti. Salón je školiace a vzdelávacie stredisko s akreditáciou Ministerstva školstva Slovenskej republiky od roku 1993, ktoré vám pomôže získať nielen certifikát, ale i nové zručnosti na vykonávané vašej vysnívanej profesie. Využiť môžete aj doškoľovacie/doplnkové kurzy a konzultácie po ukončení kurzu sú samozrejmosťou.

shari sirotnak 328614 unsplash

Viac na: www.salonmedea.sk

Foto je ilustračné

1383

Súvisiace články