Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. júl 2013

Vrchný lak s matným efektom

Zatiaľ čo leto a slnečné pláže prajú žiarivým farbám, postupne prichádza čas naladiť sa aj na elegantnú rafinovanejšiu nôtu a doplniť svoj outfit o neopozerané detaily. Nádych francúzskej elegancie si môžete dopriať vďaka prvému vrchnému laku s matným efektom Top Coat Matte od L´Oréal Paris, ktorý na vašich nechtoch vydrží až desať dní. Stačí naniesť jednu vrstvu na váš bežný lak a elegantný matný vzhľad je na svete.

Vrchný lak s matným efektom

25.7.2013

Zatiaľ čo leto a slnečné pláže prajú žiarivým farbám, postupne prichádza čas naladiť sa aj na elegantnú rafinovanejšiu nôtu a doplniť svoj outfit o neopozerané detaily.

loreal_color_matte_01 loreal_color_matte_02

Nádych francúzskej elegancie si môžete dopriať vďaka prvému vrchnému laku s matným efektom Top Coat Matte od L´Oréal Paris, ktorý na vašich nechtoch vydrží až desať dní. Stačí naniesť jednu vrstvu na váš bežný lak a elegantný matný vzhľad je na svete. Veľmi dobre vyznie najmä kombinácia čierneho odtieňa laku Color riche a Top Coat Matte. Po zaschnutí základného laku naneste vrstvu zmatňujúcej vrstvy. Jedným ťahom tak premeníte vaše nechty na ten najlepší doplnok pre večernú party alebo večierok.

zdroj: L´Oréal Paris


 

    10956

    Súvisiace články