Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. júl 2013

TIPY PRE VÁS: Telové odtiene pre odvážne

Yves Saint Laurent Beauté prináša prísľub sviežosti, jasu a dlhotrvajúceho efektu v podobe nového zloženia radu rúžov, leskov a lakov na nechty Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel Nudes.Nič pre nesmeléLloyd Simmonds, kreatívny riaditeľ pre make-up YSL, navrhol osem oslnivých farebných variácií pre pery a nechty. Novinka je určená dámam, ktoré žijú naplno a túžia vyniknúť, ale zároveň sa chcú skrášliť jednoducho a bezproblémovo.

TIPY PRE VÁS: Telové odtiene pre odvážne

19.7.2013

ysl_couture_vernis_01Yves Saint Laurent Beauté prináša prísľub sviežosti, jasu a dlhotrvajúceho efektu v podobe nového zloženia radu rúžov, leskov a lakov na nechty Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel Nudes.

Nič pre nesmelé
Lloyd Simmonds, kreatívny riaditeľ pre make-up YSL, navrhol osem oslnivých farebných variácií pre pery a nechty. Novinka je určená dámam, ktoré žijú naplno a túžia vyniknúť, ale zároveň sa chcú skrášliť jednoducho a bezproblémovo. „Ide o úplne nové zloženie a povrchovú štruktúru. Už predchádzajúci rad Rouge Pur Couture Vernis sa stal ikonou v priebehu niekoľkých mesiacov. Na konci roka 2012 patrila medzi tri najpredávanejšie v celej Európe. Rouge Pur Couture Vernis à Lévres ide až za hranice bežných inovácií," hovorí Stephan Bazy, generálny manažér skupiny Yves Saint Laurent Beauté.

ysl_couture_vernis_02 ysl_couture_vernis_03


Čaro perličkových pigmentov
Nový rad rúžov neťaží iba z technológie Lifeproof Colour Emulsion, je obohatený aj o perličkové pigmenty, ktoré zabezpečia jednoliatu a jasnú farbu. Vďaka tejto technológii preniká svetlo cez všetky vrstvy perličkových pigmentov a odráža sa od každej častice iným smerom. Vytvára tak veľké množstvo zafarbených odleskov a prináša komplexné žiarivú farbu. Môžete sa dokonca pohrať a navrhnúť look podľa momentálnej nálady s použitím jedného jasného odtieňa z tohto radu a jedného zo štyroch odtieňov La Laque Couture. Mimoriadne účinné zloženie dopĺňa aj rovnako revolučný štetec. Vďaka svojmu rozšírenému tvaru zabezpečuje skvelú priľnavosť, ale aj precíznu a ľahkú aplikáciu.

ysl_couture_vernis_04Ktorý sa hodí práve vám?
Pre každú ženu existuje ideálny odtieň. Najintenzívnejšie z radu sú N° 103 Pink No Taboo, N° 104 Fuchsia Tomboy a N° 108 Violine Out of Control. Sú dôkazom, že telová ani zďaleka nekončí pri béžovej. Ak hľadáte najpriesvitnejšie odtiene, siahnite po N° 101 Nude Provocateur, N° 106 Beige Anarchist a N° 107 Naughty Mauve. Ženy so svetlou pleťou môžu vyskúšať aj oranžové tóny odtieňov N° 102 Corail Mutin alebo N° 105 Corail Hold Up, ktorý je telový a rebelantský zároveň, zatiaľ čo ženám s tmavšou pleťou budú vyhovovať všetky uvedené odtiene. Vernis à Lèvres Rebel Nudes sa nanášajú v jednej alebo dvoch vrstvách, záleží však na efekte, ktorý chcete dosiahnuť. Intenzívnejší výsledok môžete získať s pomocou ceruzky.

Tip experta - ako na to?
Navlhčite si poriadne pery. Nadbytok vlhkosti následne osušte dobre sajúcim papierom. Naneste prvú vrstvu, čím dosiahnete svetlý, svieži a premenlivý efekt. Počkajte 20 sekúnd a potom posilnite farbu a želaný efekt druhou vrstvou. Keď chcete lesk tónovať a zároveň zachovať mieru zafarbenia, môžete farbu prípadne opatrne rozotrieť špičkami prstov.

pripravila: Anna Salvová
foto: L´Oreal Press/YSL


 

    10141

    Súvisiace články