Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. máj 2013

Giorgio Armani uvedie na trh novú vôňu

Giorgio Armani predstavil vo svojom milánskom sídle novú dámsku vôňu SI. Tvárou parfumu sa stane herečka Cate Blanchett.„SI je mojou poctou modernej ženskosti - neodolateľná kombinácia elegancie, sily a nezávislosti ducha," prehlásil o tejto vôni Giorgio Armani.

Giorgio Armani uvedie na trh novú vôňu

26.3.2013

Giorgio Armani predstavil vo svojom milánskom sídle novú dámsku vôňu SI. Tvárou parfumu sa stane herečka Cate Blanchett.

Armani_SI_01

„SI je mojou poctou modernej ženskosti - neodolateľná kombinácia elegancie, sily a nezávislosti ducha," prehlásil o tejto vôni Giorgio Armani. Predstavenie nového parfumu sprevádzala koktailová recepcia v klube Armani Privé. Zúčastnila sa jej aj herečka Cate Blanchett, ktorá sa preslávila prirodzenou a rafinovanou eleganciou. S legendárnym návrhárom ju spája dlhoročné priateľstvo a vo svojich slovách nešetrila obdivom k jeho práci. Spoluprácu na projekte SI prijala s nadšením, pretože podľa jej vyjadrenia oslovuje najmä silné a rýdzo ženské osobnosti. Na túto príležitosť si Cate obliekla biele sako s vestou rovnakej farby a čierne nohavice z kolekcie Giorgio Armani. Vôňa by sa mala dostať na pulty predajní už koncom tohto leta.

zdroj: L´Oreal


 

    3938

    Súvisiace články