Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. február 2013

TIPY PRE VÁS: Manifest ženskosti od Yves Saint Laurent

MANIFESTO. Nová vôňa od Yves Saint Laurent je oslavou ženskej odvahy.

TIPY PRE VÁS: Manifest ženskosti od Yves Saint Laurent

27.2.13

MANIFESTO. Nová vôňa od Yves Saint Laurent je oslavou ženskej odvahy. Deklarácia rýdzej ženskosti. Je pre ženy, ktoré si každú sekundu vytvárajú svoj vlastný svet a udávajú svoje vlastné pravidlá.

Aura – spontánna, slobodná duchom
MANIFESTO odhaľuje v žene elegantnú siluetu, silnú osobnosť a štedrú dušu. Vôňa jazmínu sa rozvíja v nespútaných vlnách, je ľahučká a zároveň neobvykle sýta, jemná a pripravená kedykoľvek zmeniť jej život. Zelené priesvitné tóny konvalinky dodávajú celému efektu dojem jarného šťastia. Jasné a ľahké stužky čiernej ríbezle obopínajú siluetu výraznou ovocnou vônou. Drevitý zmyselný akord cédrového a santalového dreva ženu zahalí ako druhá koža a otvára priestor pre lahodnú žiaru vanilky a semienok tonky.

Čo o vôni hovoria Anne Flipo a Loc Dong – tvorcovia MANIFESTA
LD: Podľa môjho názoru by nebolo presné, keby sme o MANIFESTE hovorili ako o kvetinovej vôni, i keď jednu z hlavných prísad predstavuje práve jazmín.
AF: Jazmín je magická rastlina s mnohými aspektami, je bezvýhradne ženský, mimoriadne plný, bohatý a zmyselný. Zároveň disponuje i akousi zvieracou dimenziou. Podľa mňa sme práve vďaka tejto vlastnosti u MANIFESTA dosiahli takej zmyselnosti a ženskosti.
Pri vytváraní tejto vône som sa nechala výrazne inšpirovať slávnou Loulou de la Falaise, najmä jej ľahko provokatívnym nádychom, ženskosťou a mimoriadnou zmyselnosťou. Zároveň sa obraciam ku všetkým ženám, ktoré sa neboja riskovať a ktoré sa odmietajú nechať zväzovať tradíciami. Táto vôňa je venovaná ženám plným spontánnosti a radosti, ktoré bez zaváhania kráčajú naproti novým svetom.
ysl-manifesto
Jessica Chastain
Tvárou novej vône sa stala herečka Jessica Chastain, ktorá bola nominovaná na Oscara a roku 2011 získala Zlatú palmu na Filmovom festivale v Cannes za film Terrenca Malicka „Strom života". Vydobila si tiež postavenie jednej z „najvplyvnejších žien" sveta, ako ju v apríli označil časopis Times.
„Presvedčila nás krehká sila Jessicy Chastain, jej žiarivý šarm, slobodná duša. Jessica je stelesnením ženskosti, ako ju vníma Yves Saint Laurent, typickou ženou svojej doby a veku, nezávislou a odhodlanou osobnosťou, ktorá nikdy nie je taká, ako by ste práve očakávali", hovorí Stephan Bezy, medzinárodný generálny manažér YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ.

Dátum uvedenia: JANUÁR 2013, Exkluzívne v parfumériách Marionnaud

Odporúčaná cena:
30 ml 57 EUR
50 ml 81 EUR
90 ml 114 EUR

pripravila: Jana Zajasenská

    11817

    Súvisiace články