Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. február 2013

Vôňa inšpirovaná krehkou ružou

Ženskosť avitalita sú základnými ingredienciami dámskej novinky Trussardi Delicate Rose, modernej, sofistikovanej a zmyselnej vône, ktorá odhaľuje intenzívnu romantiku cez jemné odrazy ružového svetla. Už samotná silueta flakónu je precízna aľahká.

Vôňa inšpirovaná krehkou ružou

Trussardi_Delicate_Rose_0111.2.2013

 

Ženskosť a vitalita sú základnými ingredienciami dámskej novinky Trussardi Delicate Rose, modernej, sofistikovanej a zmyselnej vône, ktorá odhaľuje intenzívnu romantiku cez jemné odrazy ružového svetla.

 

Už samotná silueta flakónu je precízna a ľahká. Transparentné ružové sklo so zlatým lemom pôsobí elegantne a očarujúco. Unikátnu vôňu chráni vo vnútri flakónu príťažlivý zlatistý uzáver s  emblémom Trussardi a rovnako elegantne pôsobí aj názov vône, vypísaný zlatými písmenami. Parfum sa zaraďuje do rodiny kvetinových, ovocných a pižmových vôní. Jeho aura je výrazne živá a v okamihu zapôsobí na zmysly svojou sviežosťou.

Trussardi_Delicate_Rose_02

Vitalita kumkvátu a iskrivé tóny yuzu rozvíjajú žiarivé nuansy, keď sa snúbia s čistotou bambusu. Hviezdami tejto vône sú však ženskosť a lahodnosť. Kvetinovú harmóniu vytvárajú spolu s lotosovým kvetom vzácne tóny lupienkov ruží a jazmínu. Dotyk chrumkavého jablka ju obohacuje o spontánnosť a dodáva jej osobitý charakter. Základ vône je ako objatie, príjemne ošetruje pokožku tónmi pižma, zatiaľ čo sofistikované tóny bielych drevín zintenzívňujú jej nežný dotyk. Céder v sprievode santalu zasa vyjadrujú vrodenú zmyselnosť. Tvorkyňou tejto vône je Nathalie Lorson, ktorá stála za zrodom mnohých obľúbených parfumov.
Trussardi_Delicate_rose_EDT_100_ml 

 zdroj: Glamour/Trussardi


 

    9952

    Súvisiace články