Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 15. október 2021

AM-PM Beauty s Kristínou Činčurovou

Z víťazky súťaže MISS Slovensko 2016, Kristíny Činčurovej vyžaruje nielen vonkajšia, ale aj tá vnútorná krása. Zakaždým nás očarí svojou jemnosťou a sofistikovanosťou, ale aj svojou krásnou a zdravo vyzerajúcou pleťou.

AM-PM Beauty s Kristínou Činčurovou

Z víťazky súťaže MISS Slovensko 2016, Kristíny Činčurovej vyžaruje nielen vonkajšia, ale aj tá vnútorná krása. Zakaždým nás očarí svojou jemnosťou a sofistikovanosťou, ale aj svojou krásnou a zdravo vyzerajúcou pleťou. Ako sa v tomto smere o seba stará nám prezradila v rozhovore.

@kristinacincurova

Môj typ pleti je: Zmiešaná.

Najväčšie problémy mi robí: Našťastie mám momentálne takmer bezproblémovú pleť. No aj to sa dokáže zmeniť, keď nedodržiavam svoju beauty rutinu a pravidelné návštevy kozmetičky na čistenie. 



Produkty, ktoré používam ráno: Ráno začnem čistením pleti so CeraVe Hydrating Cleanser, potom nasleduje sérum Advanced Génifique od Lancôme a krém Génifique taktiež od Lancôme. 



CeraVe Hydrating CleanserCeraVe Hydrating Cleanser Lancôme Advanced GénifiqueLancôme Advanced Génifique Lancôme Génifique CreamLancôme Génifique Cream

Produkty, ktoré používam večer: Takisto začínam cleanserom, ale večer používam Clinique 2-In-1 Cleansing & Exfoliating Jelly, ktorý z pleti odstraňuje make-up, ale aj odumreté kožné bunky. Potom si na pleť nanesiem krém s kyselinou azelaovou, vďaka ktorej mám pleť bez vyrážok. Je to taká moja novinka, z ktorej som úplne nadšená. Niekedy to zamením a použijem kyselinu salicylovú, ale dávam si pozor čo s čím kombinujem.

 

Clinique 2 In 1 Cleansing Exfoliating JellyClinique 2 In 1 Cleansing Exfoliating Jelly  Azealic Acid Suspension 10 The ordinaryAzealic Acid Suspension 10 The Ordinary 

Aby moja pleť bola zdravá a krásna: Rozhodne veľa spánku a taktiež aj šport a zdravé stravovanie. To všetko súvisí so psychikou a tá je podľa mňa pre zdravú a krásnu pleť veľmi dôležitá. Stres jej rozhodne neprospieva a na pleti sa dokáže rýchlo podpísať. 



Extra boost, ktorý z času na čas pleti doprajem: Rozhodne si doprajem každý mesiac návštevu kozmetičky na čistenie pleti. Ja chodím do DNJ DNA Beauty a som veľmi spokojná. V rámci čistenia dostanem aj krátku masáž a zbožňujem ako po nej moja pleť vyzerá. Sviežo a aj mierne opuchnutie, ktoré ma občas zvykne trápiť úplne zmizne. Raz za týždeň si vždy dávam masku na tvár, ktorá mojej pleti dodá potrebnú hydratáciu. 



Produkt, na ktorý nedám dopustiť je: Určite spomínaný krém s kyselinou azaleovou. A čo sa týka procedúr tak mezoterapia pleti.



Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Myslím, že sheet masky. Rada skúšam nové aj keď už mám zopár svojich favoritov. A ešte aj paletky s očnymi tieňmi. Vždy sa poteším, keď objavím nejakú novú, ktorá ma zaujme a môžem tak jemne zmeniť svoje každodenné líčenie. 



Beauty/skincare influenceri, ktorých rada sledujem: Moje najobľúbenejšie sú Youtube videá, kde rôzne modelky a celebrity ukazujú svoje líčenie a aj svoju skincare. Odporúčam si ich pozrieť. Nájdete tam dokonca aj Rihannu, ale aj modelky ako Candice Swanepoel alebo Rosie Huntington- Whiteley, ktoré rada sledujem aj na Instagrame. Tam tiež rada sledujem samotné kozmetické značky a zo slovenských influencerov napríklad Viki Ortner alebo Naty Kerny.





223952733 530637938257572 3042029269563537055 n@kristinacincurova

Môj najväčší kozmetický objav za poslednú dobu je: Infúzna terapia, ktorá obsahuje rôzne vitamíny a minerály na zlepšenie kvality pleti, ale aj celkového zdravia. Teším sa, že také niečo máme konečne aj na Slovensku.



Najväčší beauty hriech, akého som sa dopustila: Keď sa mi minulý rok zhoršila pleť tak som sa dlho snažila popasovať sa s tým sama namiesto toho, aby som návštívila dermatológa, ktorý mi pomohol hneď a pleť sa opäť dala do poriadku.

Foto: archív Kristíny Činčurovej, archív značiek

1368

Súvisiace články