Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 14. október 2021

AM-PM Beauty s Dorotou Kullovou

Sympatickú modelku Dorotu Kullovú môžete poznať z kampaní svetových módnych domov, ale aj zo stránok prestížnych magazínov vrátane toho nášho. Dorota bola našou covergirl a očarila nás nielen svojou éterickou krásou, ale aj vyžarovaním.

AM-PM Beauty s Dorotou Kullovou

Sympatickú modelku Dorotu Kullovú môžete poznať z kampaní svetových módnych domov, ale aj zo stránok prestížnych magazínov vrátane toho nášho. Dorota bola našou covergirl a očarila nás nielen svojou éterickou krásou, ale aj vyžarovaním. Aj preto nás zaujímalo, čo je jej tajomstvom krásnej, zdravej pleti. 

Môj typ pleti je: Suchá.

Najväčšie problémy mi robia: Musím povedať, že momentálne som spokojná so svojou pleťou. Raz za čas sa mi na tvári objaví nejaká výrážka,čo je úpne normálne, ale do pár dní je preč, tak to nevidím ako problém.

Produkty, ktoré používam ráno: Ranné čistenie pleti je pre mňa veľmi dôležité, preto sa snažím používať kvalitné čistiace produkty. Medzi moje obľúbené patria čistiaci balzam od Emma Hardie alebo od Merumaya. Ďalším krokom je hydratačné sérum s kyselinou hyalurónovou a následne hydratačný krém od Pestle Mortar. Pre zakrytie miernych nedokonalostí používam korektor od Trinny. Samozrejme nesmie chýbať vyživujúci balzam na pery od Elizabeth Arden. Počas bežných dní sa nezvyknem líčiť ani používať make-up.

emma hardie cleansing balmCleansing Balm Emma Hardie The Pestle and Mortar Hydrate is an ultra-lightweight moisturiser formulated with peptide technologyand squalane.Hydrate The Pestle and Mortar Cream Nourishing Lip Balm Elizabeth ArdenCream Nourishing Lip Balm Elizabeth Arden

Produkty, ktoré používam na večer: Pred spaním na odstránenie nečistôt prípadne makeupu používam čistiacu penu značky Fenty Skin, ktorá zároveň hydratuje pleť. Ďalej nasleduje hydratačný krém. Po hydratočnom kréme aplikujem sérum s vitamínom C od The Ordinary alebo retinolový olej od Pestle Mortar.

Total Cleansr Fenty SkinTotal Cleans'r Fenty Skin Ethylated Ascorbic Acid 15 Solution The OrdinaryEthylated Ascorbic Acid 15% Solution The Ordinary Superstar Retinoid Night Oil Pestle and MortarSuperstar Retinoid Night Oil Pestle and Mortar

Aby bola moja pleť zdravá a krásna: Pre mňa je oveľa dôležitejšie sa starať o pleť aj z vnútra. Psychická pohoda a vyrovnanosť sú klúčom k zdravej pleti. Zároveň kvalitný spánok, dostatočný pitný režim, cvičenie a zdravá strava. Superpotraviny ako avokádo, orechy, green juices, cvikla, pohánka sú potraviny, ktoré mi dopomáhajú k zdravej pleti.

Extra boost, ktorý z času na čas pleti doprajem: Exfoliačné sérum na hĺbkový píling pleti od Ordinary.

AHA 30 BHA 2 Peeling Solution The OrdinaryAHA 30% BHA 2% Peeling Solution The Ordinary

Produkty, na ktoré nedám dopustiť: Často ma trápia suché pery, je potrebné ich nonstop vyživovať, preto je to balzam na pery od Elizabeth Arden. Taktiež nedám dopustiť na hydratačný sprej od Pestle Mortar, ktorý osvieži, upokojí a rozjasní pokožku.

Balance Face Mist Hydrating Spray Pestle and MortarBalance Face Mist Hydrating Spray Pestle and Mortar

Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Sheet masky od Sephory.

Wild Wishes Surprise Care Kit Sephora CollectionWild Wishes Surprise Care Kit Sephora Collection

Beauty/Skin influenceri, ktorých rada sledujem: Musím povedať, že nemám obľúbených beauty influencerov. K mojim obľúbeným produktom som sa po väčšine dostala po odporúčaní mojich známych alebo cez fotenia, úplnou náhodou.

dorota coolova2@dorota_coolova

Môj najväčši kozmetický objav: Všetky produkty od Pestle Mortar.

Najväčší beauty hriech: Určite je to neodličovanie sa pred spaním a zanedbané čistenie pleti. Boli časy, keď som na to vôbec nedbala, ale s pribúdajúcim vekom si uvedomujem že je to nevyhnutné.

Foto: archív Doroty Kullovej, archív značiek

1114

Súvisiace články