Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 11. október 2021

AM-PM Beauty so Sophiou Hrivňákovou

Úradujúca MISS SLOVENSKO 21/22, Sophia Hrivňáková, si získala nielen porotu, ale aj verejnosť svojou vnútornou aj vonkajšou krásou. Jej vizáž je vždy svieža, prirodzená a mladistvá, je však za ňou precízna každodenná starostlivosť.

AM-PM Beauty so Sophiou Hrivňákovou

Úradujúca MISS SLOVENSKO 21/22, Sophia Hrivňáková, si získala nielen porotu, ale aj verejnosť svojou vnútornou aj vonkajšou krásou. Jej vizáž je vždy svieža, prirodzená a mladistvá, je však za ňou precízna každodenná starostlivosť. Ako sa mladá študentka farmácie o svoju pleť stará? Prezradila nám v rozhovore.

@sophia_hrivnakova

Môj typ pleti je: Zmiešaný s mierne suchými miestami. 



Najväčšie problémy mi robí: Príliš veľa stresu, kvôli ktorému sa vyhadzujem na tvári aj na chrbte. Zvyčajne sú to bolestivé vredy.

Moja ranná rutina vyzerá takto: O svoju pleť ráno aj večer sa starám v 4 krokoch. Prvým krokom je odličovač/emulzia na odstránenie zvyškov makeupu, ktoré mohli na tvári ostať z predošlého dňa. Pleť nám pracuje aj v noci počas spánku, takže je dôležité odličovať sa nielen večer, ale aj ráno. V ďalšom kroku použijem toner, potom sérum (aktuálne používam Brightening Serum na rozžiarenie pleti a zredukovanie začervenaných miest od značky ENVY Therapy) a posledným krokom je krém na tvár.

 

i5559 s5  envy therapy clearing toner 5886 5952 

Večerná rutina je založená na týchto produktoch: Moja večerná skin care rutina vyzerá rovnako ako tá ranná. Veľmi som si obľúbila produkty od kozmetickej značky Envy Therapy, takže všetky 4 mám od nich - odličovač 2-in-1 Make Up Remover Jello, Clearing Toner, Brightening Serum a Clearing Gel Cream.

envy therapy 2 in 1 jello makeup remover 1 5993  cistiaci gel protizapalovy krem 5845 


Aby moja pleť bola zdravá a krásna: Na mojej pleti cítim výraznú zmenu k lepšiemu (čo sa týka akné), keď vo svojom jedálničku obmedzím sladké. Ja som však milovník sladkého, takže to pre mňa nie je jednoduché. 



Extra boost, ktorý z času na čas pleti doprajem: Rada si občas doprajem pleťový peeling, hydratačné masky či odborné hĺbkové čistenie pleti. 



Cremorlab O2 Couture Oxygenic Peeling MaskCremorlab O2 Couture Oxygenic Peeling Mask

Nástroj, na ktorý nedám dopustiť je: Nedávno som začlenila do svojej skin care rutiny sonickú špachtľu a veľmi som si ju obľúbila. Má viacero využití – prečisťuje póry, odstraňuje odumreté bunky pokožky a dokážete si ňou aj zapracovať sérum do pokožky.

3 in 1 Ultrasonic Therapy3 in 1 Ultrasonic Therapy, ENVY Therapy®


Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Olejčeky na pery. Poznáte ten pocit, keď ste veľmi smädní a potom sa napijete? Presne tak sa cítia moje pery, keď si na nich nanesiem takýto olejček. Používam ho vždy pred začiatkom líčenia a kým sa dolíčim, pery sú hydratované a pripravené na rúž. 



Gosh Lip OilGosh Lip Oil

Beauty/skincare influenceri, ktorých rada sledujem: Zo Slovenska rada sledujem Janku Hrmovú, aj keď ona sa skôr zameriava na dekoratívnu kozmetiku. Zo zahraničných sledujem napríklad Jade Marie.



sophia hrivnakova2@sophia_hrivnakova

Môj najväčší kozmetický objav za poslednú dobu je: Moja skin care rutina sa celkovo za poslednú dobu zmenila k lepšiemu. Chýbali mi niektoré základné znalosti ako napríklad to, že rovnaké kroky, ktoré podstupujeme večer je potrebné vykonať aj ráno. Moja starostlivosť o pleť ráno bola o čosi chudobnejšia než tá pred spaním. Používala som iba toner a krém pred líčením. Ak som sa nelíčila, tak som maximálne použila krém na tvár.

Najväčší beauty hriech, akého som sa dopustila: Musím sa priznať, že sa mi párkrát stalo, keď som prišla neskoro v noci domov, že som už nemala silu odlíčiť sa, a teda som išla spať namaľovaná. Teraz by som to už neurobila.

Foto: archív Sophie Hrivňákovej, značiek

1389

Súvisiace články