Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 10. september 2021

AM-PM s Mariou Dušičkou

Krásna Maria Dušička je veľkým zdrojom módnej inšpirácie. Okrem toho, že dokáže zaujať svojou eleganciou a štýlom, jej vizáž je takisto vždy dokonalá.

AM-PM s Mariou Dušičkou

Krásna Maria Dušička je veľkým zdrojom módnej inšpirácie. Okrem toho, že dokáže zaujať svojou eleganciou a štýlom, jej vizáž je takisto vždy dokonalá. Ako sa o svoju pleť stará a aké produkty si obľúbila? Prezradila nám v rozhovore.

Môj typ pleti je: Zmiešaná - mastná T-zóna a zvyšok pleti je normálny.

Najväčšie problémy mi robí: Momentálne okolie pod očami, kvôli nedostatok spánku.

Produkty, ktoré používam ráno: Vždy začínam rannú rutinu s čistením pleti so Zo Skin Health by Zein Obagi MD pre mastnú a normálnu pleť. Preferujem tento produkt keďže mám pocit, že odstráni všetky nečistoty a pomáha mi udržiavať póry čisté lepšie ako iné produkty. Dvakrát do týždňa používam po vyčistení pleti Intensify Facial Discs od Colbert MD, ktoré krásne vyhladia povrch pleti a dávajú mi podobný pocit ako po dobrej procedúre u kozmetičky. Potom pokračujem v aplikácii hydratačného séra, na čo použijem buď gua sha od Herbivore alebo pomôcku Sculpting Face Tool od Nurse Jamie. Nasleduje očný krém Omorovicza Reviving Eye Cream. Nakoniec aplikujem hydratačný krém a samozrejme SPF - Omorovicza UV Shield, ktorý je vhodný počas dojčenia aj tehotenstva. 

ZO Skin Health Exfoliating CleanserZO Skin Health Exfoliating Cleanser  Facial Discs Colbert MDFacial Discs Colbert MD  Omorovicza Reviving Eye CreaOmorovicza Reviving Eye Cream  Omorovicza UV ShieldOmorovicza UV Shield 

Produkty, ktoré používam večer: Moja večerná a ranná rutina sú veľmi podobné. Večer používam hutnejší krém, nočný krém alebo olej pre extra hydratáciu. Momentálne používam Augustinus Bader The Face Oil. 

Augustinus Bader The Face OilpngAugustinus Bader The Face Oil Gua Sha HerbivoreGua Sha Herbivore Sculpting Face Tool Nurse JamieSculpting Face Tool Nurse Jamie

Aby moja pleť bola zdravá a krásna: Dodržiavam svoju rutinu, ktorá je pre moju pleť vhodná. Tiež pijem dostatok tekutín a týždenne si doprajem exfoličanú kúru Zo Skin by Zein Obagi MD. Doprajem si aj domáce masáže pleti alebo masky, ktoré mi pomôžu pleť udržať hydratovanú a rozžiarenú, aj medzi mojimi procedúrami v salóne. Mám tiež zvyk umývať si tvár ľadovou vodou, okrem toho, že mám rada tento osviežujúci pocit, pomáha tiež spevniť pleť.

Extra boost, ktorý si z času na čas pleti doprajem: Hydrafacial v kombinácii s LED maskou. 

IMG 1264

Produkty, na ktoré nedám dopustiť sú: FaceGym robí zázrak s vašou pleťou. Je to najlepšia, čo som kedy skúsila. Zatiaľ však nie je dostupná na česko-slovenskom trhu. Produkty s retinolom takisto majú skvelé výsledky na mojej pleti a už teraz sa teším, ako sa k nim vrátim, keď skončím s dojčením mojej dcérky. Samozrejme SPF každý deň počas celého roka je must!

Pure Lift Tool Kit PDP 2000xSet produktov FaceGym 

Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Práve teraz to je parfum, ktorý neustále nosím. Je to Mixed Emotions od Byredo. Tiež mám rada Glow Bronzer od Tom Ford. 

Mixed Emotions ByredoMixed Emotions Byredo  Glow Bronzer Tom FordGlow Bronzer Tom Ford 

Beauty/skincare influenceri, ktorých rada sledujem: Rose INC. je mojim obľúbeným beauty zdrojom, rada tiež sledujem moje obľúbené značky kozmetiky na Instagrame. 

Môj najväčší kozmetický objav za poslednú dobu je: Clean beauty produkty. Sú naformulované bez zbytočne agresívnych zložiek a sú jemné nielen ku pleti, ale aj životnému prostrediu. Takisto doplnky výživy Ecce Vita, konkrétne probiotiká, ktoré beriem každý deň. 

Najväčší beauty hriech, akého som sa dopustila: Niekedy, keď som fakt veľmi unavená na to, aby som si dala záležať na kompletnej večernej rutine, si iba rýchlo umyjem tvár a aplikujem hydratačný krém. 

Foto: archív Marie Dušičky

2582

Súvisiace články