Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 24. august 2021

Rosie Huntington-Whiteley predstavuje vlastnú kozmetickú značku

Modelka a podnikateľka Rosie Huntington-Whiteley je módnou aj beauty inšpiráciou pre mnohé z nás. Teraz sa môžeme tešiť na jej najnovší projekt, v ktorom nám prináša vlastnú značku kozmetiky.

Rosie Huntington-Whiteley predstavuje vlastnú kozmetickú značku

Modelka a podnikateľka Rosie Huntington-Whiteley je módnou aj beauty inšpiráciou pre mnohé z nás. Teraz sa môžeme tešiť na jej najnovší projekt, v ktorom nám prináša vlastnú značku kozmetiky.

@rosiehw

Moderný beauty priemysel je z veľkej časti založený na správnej, modernej starostlivosti o pleť, ktorá je základom zdravého, krásneho vzhľadu. To však dopĺňajú aj štýlové líčidlá s multifunkčným využitím a nadčasovým potenciálom. Keďže práve kozmetický priemysel sa teší obrovskej popularite, či už hovoríme o skincare alebo dekratívnej koztmetike, vstupujú do ňho mnohé známe osobnosti, ktoré svojim fanúšikom prinášajú to najlepšie, najinovatívnejšie a najkreatívnejšie, čo podľa nich v kozmetickom priemysle chýba. Tento trend odštartovali pravdepodobne sestry Kim Kardashian a Kylie Jenner, ktoré si svet získali minimalistickými produktami svojich značiek KKW Beauty a Kylie Cosmetics a Kylie Skin. Následne sa k nim pridali mnohé ďalšie celebrity, ktoré sa vrhli do tvorby vlastnej dekoratívky alebo starostlivosti o pleť, vrátane Jennifer Lopez, Seleny Gomez, Millie-Bobbie Brown a mnohých ďalších. Teraz sa k nim najnovšie pridáva obľúbená modelka Rosie Huntington-Whiteley.

Product Blush Divine Lip Cheek Color Foxglove 1 Product Brow Renew Shaping Gel 02 2 Product Lip Sculpt Color Still Open

Nápad vytvoriť vlastnú značku kozmetiky neprišiel ako blesk z jasného neba. Rosie sa už dlhšie venuje v beauty segmente, ktorý je pre ňu dôležitý. Celé to odštartoval beauty portál Rose Inc., ktorý pravidelne prinášal svojim čitateľom to najlepšie zo sveta starostlivosti a líčenia. Pre Rosie sa tak vlastná značka stala prirozdeným pokračovaním. Tešiť sa pritom môžeme na jej charakteristickú, minimalistickú estetiku a štýl, ale aj filozofiu multifunkčnosti. “Stránku Rose Inc. som založila, aby som sa podelila so svojim cieľom nájsť tie najlepšie ingrediencie, produkty aj celkovo obaly. Myslím, že v priebehu rokov sa nám to aj podarilo. Teraz by som chcela uviesť na trh to, čo som nenašla. Kozmetiku, ktorá je efektívna, potešením pre zmysly, s overenými výsledkami a s udržateľnou filozofiou. Značka Rose Inc. odzrkadľuje moje hodnoty a všetko, čo je pre mňa v kozmetike dôležité. Pracovala som na nej takmer dve dekády, preto dúfam, že sa vám bude páčiť,” povedala Rosie v rámci oficiálneho stanoviska.

Product Reusable Cosmetic Rounds  Product No2 Blush Brush 

Značka uvádza na trh ako mix základných produktov z dekoratívky aj starostlivosti o pleť. Tešiť sa môžete na korektor, pigmentovaný balzam či gél na obočie, multifunkčné líčidlo na líčka a oči, ale aj dva kozmetické štetce. Starostlivosť tvorí toner, sérum, ale aj doplnky ako látkové odličovacie tampóny.

Product Radiant Reveal Brightening Serum Open  Product Skin Resolution Clarifying Toner Shaken 

Prvý drop produktov značky Rose Inc. nájdete na oficiálnej stránke v predaji od 24.augusta.

Foto: Instagram, archív značky

1253

Súvisiace články