Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 1. jún 2021

Najjasnejšia budúcnosť pre pokožku s prelomovými novinkami

ILUMA intense facial illuminator, ILUMA intense brightening exfoliating cleanser a VITAL C hydrating facial mist, tri prelomové prípravky navrhnuté tak, aby zabezpečili tú najjasnejšiu budúcnosť vašej pokožky. Na prvom mieste v zozname problémov s pokožkou figuruje mdlá a nejednotný tón pokožky tváre.

Najjasnejšia budúcnosť pre pokožku s prelomovými novinkami

ILUMA intense facial illuminator, ILUMA intense brightening exfoliating cleanser a VITAL C hydrating facial mist, tri prelomové prípravky navrhnuté tak, aby zabezpečili tú najjasnejšiu budúcnosť vašej pokožky.

Na prvom mieste v zozname problémov s pokožkou figuruje mdlá a nejednotný tón pokožky tváre. Obidva problémy môžu byť spôsobené trávením hodín za obrazovkou počítača, tabletu či notebooku, ale aj stresom z práce, nedostatkom spánku a hektickým životným štýlom. Práve pre osoby, ktoré bojujú s nejednotným tónom pleti vyvinula spoločnosť Image Skincare zosvetľujúcu starostlivosť o pleť, vďaka ktorým sa pokožka stane zdravo vyzerajúcou a žiarivou.

ILUMA intense brightening exfoliating cleanser

Jednokrokový čistiaci a exfoliačný krém, ktorý zjemňuje mdlú pokožku a odhaľuje jasnejšiu, hladšiu pleť. Stlačiteľné bambusové čiastočky s inteligentnými perličkami šetrnými voči životnému prostrediu sa rozpúšťajú pod vplyvom tlaku a zabezpečujú jemnú exfoliáciu odumretých povrchových kožných buniek a nečistôt. Krémová textúra, ktorá sa mení na penu, zanecháva na pokožke energizujúci a osviežujúci pocit s charakteristickou vôňou muškátu a citrusov.

ILUMA INTENSE BRIGHTENING EXFOLIATING CLEANSER LIFESTYLE 04

ILUMA intense facial illuminator

Denný intenzívny zosvetľujúci a opravný prípravok, ktorý redukuje viditeľnú zmenu pigmentácie a pigmentové škvrny a odhaľuje žiarivejšiu, zjednotenú pleť. Je účinný a poskytuje dlhodobé výsledky, zanecháva pokožku žiarivú a redukuje viditeľné pigmentové škvrny vďaka vysokoúčinným zosvetľujúcim látkam, ako je kyselina tranexamová, kyselina glykolová, vitamín C a niacínamid. Transparentný, ľahký a svieži s voňavými tónmi muškátu a pomarančových olejov.

ILUMA INTENSE FACIAL ILLUMINATOR LIFESTYLE 02 

VITAL C hydrating facial mist

Pleťový sprej na osvieženie, výživu, upokojenie pokožky, stabilizáciu mejkapu a dodanie zdravej žiarivosti pokožke.Táto prenosná hmla ihneď osvieži pokožku a poskytuje hydratáciu a oslnivý lesk. Je skvelým krokom po tréningu, pred líčením alebo po líčení na prípravu pokožky a zachovanie jej hydratácie. Alebo ju použite podľa potreby ako hydratačný sprej a oživte unavenú pokožku kedykoľvek počas celého dňa. Posilnený stabilizovaným vitamínom C a mikročiastočkami zlata na poskytnutie
antioxidačnej ochrany. Prírodné výťažky z cukrovej trstiny hydratujú pokožku, ktorú tak zanechávajú hodvábne jemnú.

VITAL C HYDRATING FACIAL MIST image skin care

Priamo na webe spoločnosti Image Skincare nájdete bližšie informácie o najnovších výrobkoch, ktoré boli navrhnuté na zosvetlenie pokožky, zmiernenie pigmentových škvŕn a získanie jej žiarivého vzhľadu.

Viac informácií: www.imageskincare.sk

    1077

    Súvisiace články