Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 16. december 2020

Jednoduchosť, príroda a čistota sa spojili v slovenskej značke Mylo

Ak patríte kmilovníkom ekológie, slovenskej výroby či prírodnej kozmetiky, značku Mylo určite poznáte. Už niekoľko rokov je priekopníkom vpleťovej, telovej avlasovej kozmetike, no pokiaľ vám táto lovebrand nejakým spôsobom ušla, radi vám ju predstavíme.

Jednoduchosť, príroda a čistota sa spojili v slovenskej značke Mylo

Ak patríte k milovníkom ekológie, slovenskej výroby či prírodnej kozmetiky, značku Mylo určite poznáte. Už niekoľko rokov je priekopníkom v pleťovej, telovej a vlasovej kozmetike, no pokiaľ vám táto lovebrand nejakým spôsobom ušla, radi vám ju predstavíme.

Ako sa to začalo?

Príbeh značky sa začal písať už v roku 2013 a odštartovala ho jediná kniha o výrobe mydla. Zakladateľka Barbora sa vďaka nej zamilovala do výroby kozmetiky, ktorú si začala vyrábať sama pre seba. Veľmi rýchlo však prišla na to, že doma vyrobené produkty jej sedia omnoho viac ako to, čo nájde drogérii či lekárni. Aj Barbora bola jednou z nás, zberateľkou najrôznejších produktov, no vďaka svojej novej záľube zistila, že naša pokožka nie je až taká náročná, a stačí jej skutočne málo na to, aby bola spokojná a zdravá. Z hobby sa rýchlo stalo zamestnanie, ktoré však ostalo poháňané vášňou pre vymýšľanie nových produktov, ktoré dodnes stojí na troch pilieroch – čistota, jednoduchosť a príroda.

mylo prod 0288a I2bv5Aj.jpg.1200x1200 q85 crop

Čistota, jednoduchosť, príroda

Metódy, ktoré Barbora objavila v tradičnej knihe na výrobu mydiel a kozmetiky Mylo zachováva dodnes. Prepája overené postupy a základné princípy, ktoré prežili celé dekády, možno aj storočia, a to aj popri všetkých inováciách a technológiách. A to je už čo povedať! Udržať sa v záplave svetovej konkurencie vôbec nie je jednoduchá záležitosť. V tomto však značka vďačí aj svojej filozofii, ktorá sa sústreďuje na čistotu ingrediencií, jednoduchosť zloženia a silu prírody. Mylo totiž využíva prírodné látky, ktoré sú známe svojou efektivitou, ale aj bezpečnosťou používania. Kozmetika nie je dopĺňaná syntetickými látkami a snaží sa o čo najjednoduchšie zloženie každého produktu. Nezabúda však ani na etický a ekologický aspekt a uprednostňuje ingrediencie z lokálneho a organického hospodárstva.

3P cXXlw GlbYA5P.jpeg.1200x1200 q85 crop

Pre každého niečo

Z Mylo vyrástla populárna značka s poriadnou základňou fanúšikov, ktorých oslovila svojou filozofiou a prístupom. Čo je však dôležité je, že Mylo ponúka široké spektrum produktov, v ktorých si každý nájde to svoje. Nezáleží na tom, aký máte typ pleti alebo aké problémy vás trápia. Od must-have produktov na starostlivosť o pleť tváre, cez starostlivosť o telo až po vlasy, nájdete v ponuke značky skutočne všetko potrebné. Samozrejmosťou sú aj ručne robené mydlá, ktoré to celé odštartovali. Je to jednoducho značka, ktorá sa postará o celú rodinu, o maminy aj ocinov, o detičky a dokonca aj domácich miláčikov! Každý jeden produkt pritom v sebe spája silu a efektivitu prírody, ktorá si poradí aj s veľkými výzvami.

Stále niečo nové

Barbora neprestáva vymýšľať ani dnes. Stále vytvára nové produkty, ktorými obohacuje ponuku značky. Jednou z najhorúcejších noviniek je Pleťový krém ruža a konope na tvár a dekolt. Vďaka obsahu aktívnej zložky získanej z konopných semienok, sa stará o hydratáciu pleti, pričom predchádza jej vysušovaniu. Okrem toho pomáha posilňovať ochrannú bariéru pokožky. Ďalšou významnou zložkou obsiahnutou v produkte je čoraz populárnejší bakuchiol, ktorý je svojimi účinkami prirovnávaný ku retinolu, avšak je vhodný na používanie aj počas tehotenstva a dojčenia. V kombinácii s kyselinou hyalurónovou rastlinného pôvodu, hydrolátom z bielej ruže či extraktom zo zeleného čaju, má tento produkt aj významné anti-ageing účinky.

mylo ruža konope pleťový krém dekolt prírodná kozmetika kyselina hyalurónová bakuchiol

Objavte svet značky Mylo tu https://mylo.sk/

995

Súvisiace články