Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 3. december 2020

Značka anemone prezentuje kozmetiku s kvalitou a úctou k prírode

Anemoneje beautystore s jedinečnou kozmetikou.V spoločnosti dôverujú kvalitným ingredienciám, vďaka čomu sa môžu pýšiť skutočnými výsledkami. Zakladateľkou spoločnosti anemone je Alexandra Zachardová, ktorá ako mamička na materskej dovolenke prišla s myšlienkou priniesť na Slovensko do tej chvíle menej známu a odlišnú prírodnú kozmetiku, aká bola na našom trhu.

Značka anemone prezentuje kozmetiku s kvalitou a úctou k prírode

Anemone je beautystore s jedinečnou kozmetikou. V spoločnosti dôverujú kvalitným ingredienciám, vďaka čomu sa môžu pýšiť skutočnými výsledkami.

Zakladateľkou spoločnosti anemone je Alexandra Zachardová, ktorá ako mamička na materskej dovolenke prišla s myšlienkou priniesť na Slovensko do tej chvíle menej známu a odlišnú prírodnú kozmetiku, aká bola na našom trhu. "Bolo to len také vnuknutie, experiment, nad ktorým sme príliš dlho nepremýšľali, ani ho špeciálne neplánovali. S partnerom sme si povedali, že práve obdobie po narodení nášho syna by mohlo byť správnym časom, aby sme skúsili rozbehnúť niečo vlastné." Bola to odvážna myšlienka, popri starostlivosti o práve narodené dieťa sa pustiť do takéhoto projektu, ale vyšlo to.

anemone garden natur priroda bio kozmetika portret 5

"Môj pocit bol, že na Slovensku bola prírodná kozmetika vnímaná len cez mydielka a masielka. Navyše, všetky obchody s prírodnou kozmetikou ponúkali viac menej to isté. A ja som chcela priniesť aj iné, neznáme značky, ktoré by neboli len o mydlách, ale aj o sofistikovanejších formuláciách," približuje počiatočnú myšlienku vzniku portálu anemone Alexandra.

Anemone sa za pár mesiacov stal vyhľadávaným eshopom, kde klientky vyznávajúce účinnú a kvalitnú prírodnú kozmetiku môžu nájsť naozaj široké portfólio produktov. Okrem zloženia jednotlivých produktov, celkovej kvality a prístupu danej značky k životnému prostrediu, Alexandra vyberá produkty aj podľa toho, aký majú vzhľad a či sa jej páčia.

anemone garden natur priroda bio kozmetika 1

"Mám rada pekné a zaujímavé obaly a v hlave mi hneď vznikajú nápady, ako by sa dala daná značka odkomunikovať. Chcem, aby produkty zaujali už na prvý pohľad, a aby boli aj skutočne vizuálne pekné," hovorí o kozmetike a jej produktoch zakladateľka značky.

V ponuke anemone nájdete prevažne produkty na starostlivosť o pleť doplnené o vlasovú a telovú kozmetiku. To je základné portfólio a gro eshopu.

Minulý rok však do ponuky pribudla aj dekoratívna kozmetika a dizajnové fľaše na vodu. V lete sa v ponuke objavil aj prvý vlastný produkt spoločnosti anemone - mušelínové uteráčiky na čistenie pleti.

anemone garden natur priroda bio kozmetika 2

Alexandru práca nesmierne baví, o čom svedčia aj jej slová: "Stále sledujem neustále sa meniaci svet prírodnej a clean kozmetiky a hľadám, čo nové by mohlo do našej ponuky pribudnúť. Ako som už spomínala, prednosť dávam menej známym, ale kvalitným menším značkám, ktorým skutočne záleží na každom kroku výroby ich produktov, stoja za nimi konkrétni ľudia, malé teamy a ich príbehy. Sú inovatívne, prinášajú nové ingrediencie a postupy. Je pre nich úplnou samozrejmosťou pozerať sa na svoju výrobu a produkty tak, aby čo najmenej škodili životnému prostrediu."

anemone garden natur priroda bio kozmetika 3

Anemone sa stal pre Alexandru láskou i prácou súčasne. A práve láska je cítiť v každom produkte, ktorý nájdete v jej ponuke. Starostlivo vyberaný, posudzovaný a odskúšaný. Navyše vyrábaný v súlade s prírodou, súčasťou ktorého sú zložky prospešné a vyhovujúce našej pokožke, pleti i celému telu.

Viac informácií: www.anemonegarden.sk

1726

Súvisiace články