Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 28. január 2020

Dávate telu čo potrebuje? A čo tak doplniť kolagén?

Kľúčom k dlhému a hlavne kvalitnému životu je pestrá strava, dostatok pohybu a správny príjem všetkých pre telo potrebných látok. Čím je telo staršie, tým väčšiu pomoc od nás potrebuje.

Dávate telu čo potrebuje? A čo tak doplniť kolagén?

Kľúčom k dlhému a hlavne kvalitnému životu je pestrá strava, dostatok pohybu a správny príjem všetkých pre telo potrebných látok. Čím je telo staršie, tým väčšiu pomoc od nás potrebuje. Mnoho estetických, ale aj zdravotných problémov, ktoré súvisia s vekom však dokáže vyriešiť kolagén.

Čo je to kolagén?

Kolagén je základná stavebná bielkovina ľudského tela. Do dvadsiateho piateho roku života sa vytvára aj prirodzenou cestou, avšak potom jeho prirodzená produkcia klesá. Pokiaľ by sme sa detailnejšie pozreli na jeho funkciu a to, ako ho telo využíva, prišli by sme na to, že ide o naozaj širokospektrálne využívanú látku, ktorá sa nachádza už v kostiach, ale ovplyvňuje celé telo, kvalitu pokožky, nechtov či vlasov. Kolagén ako taký pomáha pri regenerácii organizmu, bojuje proti starnutiu, a aj preto dostal prívlastok elixír života.

inca 2

inca 3

Z čoho sa vyrába kolagén

Pri výživových doplnkoch sa často zamieňa naozaj kvalitný prvotriedny morský kolagén napríklad za rôzne dochucované náhrady vyrábané z dobytka a prasiat. Práve táto zámena môže spôsobiť doslova priepastný rozdiel medzi očakávanými výsledkami a tými skutočnými. Ak teda uvažujete ako doplniť kolagén, určite hľadajte morský kolagén získaný metódou hydrolýzy, ktorý sa vyrába z čerstvých alebo mrazených koží, kostí, plutiev a šupín morských rýb. Ten sa dá získať šetrne vo vysokej kvalite a v tele sa tak dokáže vstrebať veľmi efektívne. S takouto receptúrou a profesionálnym produktom prišiel na náš trh aj jeden z prvých morských hydrolyzovaných a bioaktívnych kolagénov na Slovensku – Inca Collagen.

inca 4

inca 5

Morský hydrolyzovaný Inca Collagen pomáha hydratovať pleť, zjemniť vrásky, spevniť vlasy a nechty, tiež je prospešný pri bolestiach pohybového aparátu. Odporúča sa dodávať do tela ľuďom po 25.roku života, kedy telo prestáva produkovať vlastný kolagén. Inca Collagen ocenia aj čerstvé mamičky, keďže pomáha pri regenerácii po pôrode. Je bez lepku, raw a nie je proti zásadám racionálnej stravy.

Viac informácií: www.incacollagen.sk

1474

Súvisiace články