Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 4. november 2019

Zázraky pre každý typ pleti s prírodnou kozmetikou Marina Miracle

Výnimočnosť produktov Marina Miracle sa ukrýva vzmesi severských a exotických ingrediencií, z ktorých vznikajú 100 % prírodné produkty, netestované na zvieratách. Luxusná akvalitná starostlivosť je určená pre všetky typy pleti.

Zázraky pre každý typ pleti s prírodnou kozmetikou Marina Miracle

Výnimočnosť produktov Marina Miracle sa ukrýva v zmesi severských a exotických ingrediencií, z ktorých vznikajú 100 % prírodné produkty, netestované na zvieratách. Luxusná a kvalitná starostlivosť je určená pre všetky typy pleti.

Liečivý rituál pre mastnú a aknóznu pleť

Problémom mastnej pleti je zvýšená tvorba kožného mazu. Ten je zodpovedný za nedokonalosti pleti, akými sú upchaté póry a nevzhľadné vyrážky. Kľúčom k zdravej pokožke je predovšetkým vhodná a citlivá starostlivosť. S pocitom mastnoty, akné či jazvami zvedie účinný boj čistiaci prípravok Sweet & Creamy Oli Cleanser. Krémovo-olejová textúra sa pri kontakte s vodou zmení na mlieko, ktoré pleť hĺbkovo vyčistí a hydratuje. Detoxikačná maska Rosehip Peeling Mask zase ukrýva luxusný biely íl, ktorý vytiahne skryté nečistoty a škodliviny z pokožky. Navyše, enzýmy a kryštáliky organického raw cukru rozpúšťajú a odstraňujú odumreté bunky. Klenotom pre mastnú pleť je paradoxne olej. Geranium Face Oil obsahuje rastlinné zložky, ktoré hoja ranky po akné, znižujú ich viditeľnosť a zabezpečujú pokles nadprodukcie mastnoty.

IMG 9452

 

Hydratačný rituál pre suchú pleť

Začervenanie, napnutie, neželané šupinky aj nachýlnosť na vplyvy vonkajšieho prostredia. Problémy, ktoré najčastejšie trápia suchú pleť, volajúcu po dostatočnej výžive a hydratácii. Acai Hydra Cream vďaka prírodným probiotikám zaručuje obnovu vlhkosti pokožky. Unikátna kombinácia prírodných ingrediencií zase zabezpečí pleti chýbajúcu rovnováhu. Ľahký pleťový krém je účinné používať spolu s pleťovým olejom. Organický Amaranth Face Oil so škadinávskymi bylinami a extraktom z arktických brusníc pokožku v ďalšom kroku regeneruje, zlepšuje jej elasticitu a dodáva hĺbkovú  hydratáciu. O šťavnatý a žiarivý vzhľad tváre sa na záver postará Shea Hydratation Mask, s vôňou čerstvých jabĺk a kvetov. Perlový prášok v maske je plný minerálov a živín, ktoré prinesú viditeľné zmeny doslova na počkanie!

IMG 9599

 

Vyrovnávajúci rituál pre zmiešanú pleť

Starostlivosť o zmiešanú pleť je skutočnou výzvou. Kozmetické produkty treba vyberať s ohľadom na aktuálny stav pleti, keďže ide zväčša o kombináciu mastnej pleti v tzv. „T zóne“ a normálnej či suchej pleti na lícach. Hydratačné čistenie pomocou Sweet & Creamy Oil Cleansera je vhodné doplniť o výživný a zvlhčujúci olej na tvár. Luxusný Herbal Face Oil pokožku vyrovnáva, dodáva jej výživu bez upchávania pórov a nadbytočnej mastnoty. Nočnú starostlivosť zverte do rúk Argan Night Sera s ovocnými AHA kyselinami, ktoré odstraňujú odumreté kožné bunky a pomáhajú oleju preniknúť hlbšie do pokožky. Zamatovo hladká a rozjasnená pleť bude odmenou za starostlivosť, ktorú ste jej prírodnou kozmetikou poskytli!

IMG 9482

Väčšina produktov prírodnej kozmetiky Marina Miracle je vhodná pre všetky typy pleti. Vhodnou kombináciou a ich pravidelným používaním bude vaša pleť nielen krásna, ale predovšetkým zdravá!

2033

Súvisiace články