Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 25. jún 2013

Stan snov navštívilo viac ako 4000 ľudí!

Počas posledných troch týždňov precestovala švédska kozmetická spoločnosť Oriflame celé Slovensko. Do desiatich slovenských miest priniesla nádherný STAN SNOV, miesto, kde si každá žena mohla nechať splniť si svoje sny o kráse a zdravom životnom štýle.Kozmetické poradkyne, vizážistky a nechtové dizajnérky v Stane snov prítomným dámam radili, líčili ich a krášlili výrobkami Oriflame podľa želania aj najnovších trendov.

Stan snov navštívilo viac ako 4000 ľudí!

25.6.2013

Počas posledných troch týždňov precestovala švédska kozmetická spoločnosť Oriflame celé Slovensko. Do desiatich slovenských miest priniesla nádherný STAN SNOV, miesto, kde si každá žena mohla nechať splniť si svoje sny o kráse a zdravom životnom štýle.

oriflame_stan_snov_1

Kozmetické poradkyne, vizážistky a nechtové dizajnérky v Stane snov prítomným dámam radili, líčili ich a krášlili výrobkami Oriflame podľa želania aj najnovších trendov. Každá zo žien sa mohla po skrášlení dať odfotografovať u profesionálneho fotografa a so svojou premenou sa pochváliť aj doma. Počas ochutnávky nápojov a polievok radu Wellness od Oriflame, odborník na výživu poradil návštevníčkam ako žiť zdravšie a plnohodnotnejšie. Wellness rad pre správnu výživu je určený všetkým, ktorí sa chcú cítiť skvelo a hľadajú kvalitné vitamínové doplnky alebo si želajú upraviť či udržať hmotnosť.

oriflame_stan_snov_2Každú hodinu predviedli energickú a zábavnú šou skvelí tanečníci zo skupiny Jara Bekra, Spin Dance Group. Kreatívne choreografie predstavili najobľúbenejšie produktové rady Oriflame, kostýmy tanečníkov špeciálne pre túto príležitosť navrhla známa návrhárka Helena Jurikovičová, ktorej uniformy nosí Čestná stráž prezidenta SR. Turné odštartovalo krstom najnovšieho hudobného hitu Petra Cmoríka Vaše sny – naša inšpirácia. Krstnou mamou piesne, naspievanou exkluzívne pre turné, sa stala generálna riaditeľka Oriflame Slovensko, Zuzana Machová. Pieseň spolu s charizmatickým spevákom pokrstili novou toaletnou vodou Power Woman, ktorá je určená pre silnú a úspešnú ženu. Turné kozmetickej spoločnosti Oriflame bolo oslavou 20. výročia úspešného pôsobenia na Slovensku.

zdroj: Oriflame

 

    3409

    Súvisiace články