Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 30. marec 2021

Najpopulárnejší beauty & skincare vlogeri

Svet kozmetiky nebol nikdy populárnejší ako je dnes. My ako spotrebitelia sme zároveň aj viac informovaní a v pretlaku produktov sme nároční na výber toho správneho pre našu pleť.

Najpopulárnejší beauty & skincare vlogeri

Svet kozmetiky nebol nikdy populárnejší ako je dnes. My ako spotrebitelia sme zároveň aj viac informovaní a v pretlaku produktov sme nároční na výber toho správneho pre našu pleť. Na Youtube sa probletaike starostlivosti o pleť venuje množstvo vlogerov, no títo patri k tým najlepším a ich odporúčania a tipy nasledujú milióny ľudí po celom svete.

@beautywithinofficial 

Hyram

Jeden z najsledovanejších Youtuberov v oblasti skincare, Hyram je známy svojou vášňou pre kozmetikou a hlbokými znalosťami jednotlivých ingrediencií. Vo svojich videách rozoberá účinnosť látok, efektivitu produktov a hodnotí svoje skúsenosti s ich používaním.

Dr. Dray

Ak hľadáte rady od certifikovanej odborníčky, obráťte sa na kanál Dr.Dray. Dermatologička vám vo svojich videách priblíži rôzne produkty aj trendy ingrediencie a zhodnotí ich aj zo svojho odborného hľadiska. Okrem toho tiež dokáže poradiť s rôznymi kožnými problémami ako napríklad čoraz častejším maskné.

James Welsh

Brit James je skincare nadšenec a vo svojich videách sa s vami podalí o svoje skúsenosti s jednotlivými produktami alebo ingredienciami. Častokrát sa sústreďuje najmä na starostlivosť o problematickú pleť, keďže sám je jej majiteľom. Zároveň vyvracia rôzne mýty a učí nás viac rozumieť svojej pleti.

Liah Yoo

Kanál symaptickej Liah si nalaďte, ak sa strácate vo svete kozmetiky a chceli by ste sa v nej rýchlo zorientovať. Liah vám vo svojich videách veľmi jednoduchým a pochopiteľným spôsobom vysvetlí podstatu ingrediecní a spôsob používanie jednotlivých produktov. Vďaka nej zistíte, čo môže vaša pleť potrebovať a ako z kozmetiky vaťžiť maximum. Liah je zároveň zakladateľou veľmi populárnej a ospevovanej kórejskej kozmetiky Krave Beauty.

 

Cassandra Bankson

Cassandra je na Youtube veľmi dobre známa, keďže počas 10 rokov poctivo dokumentovala svoju cestu k lepšej pleti bez akné. Dnes je skincare špecialistkou, profesionálnou dermatologičkou, ktorá sa svoje vedomosti a skúsenosti snaží posúvať ďalej a tým pomáhať ľuďom, ktorí majú s pleťou skutočné problémy.

 

Beauty Within

Na kanáli Beauty Within môžete objavovať najrôznejšie kozmetické produkty a ich hodnotenie s dvomi moderátorkami, ktoré majú odlišný typ pleti. Obe sa vyznajú v ingredienciách a ich účinnosti, takže odchádzať budete informovaní a zakaždým sa naučíte niečo nové. Vo svojich videách sa tiež venujú zaužívaným tradíciám v starostlivosti o pleť a rôznym mýtom.

 

Gothamista

Renée Chow, ktorá založila kanál Gothamista je veľkou fanúšičkou kozmetiky a berie ju veľmi vážne. Vyhľadáva najnovšie produkty a ingrediencie, ktoré následne skúša a hodnotí. Snaží sa neustále vylepšovať svoju starostlivosť o pleť a svojimi vedomosťami dokáže poradiť aj nám všetkým. Vo videách rozoberá populárne značky, ale neobchádza ani rôzne alternatívne, menej známe produkty.

Foto: Instagram

978

Súvisiace články