Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 18. jún 2019

Festival jogy ovládne Černý Most

Centrum Černý Most sa vsobotu 22.júna premení na oázu jogy. Už od skorého ránu budú na viacerých miestach nákupného centra prebiehať lekcie meditácie ajogy prístupné širokej verejnosti.

Festival jogy ovládne Černý Most

Centrum Černý Most sa v sobotu 22.júna premení na oázu jogy. Už od skorého ránu budú na viacerých miestach nákupného centra prebiehať lekcie meditácie a jogy prístupné širokej verejnosti. Aby bol zážitok dokonalý, možné bude ochutnávať čaje a zapojiť sa budete môcť aj do výtvarného kurzu pre deti aj dospelých, ktorý vyvrcholí vernisážou Mujeres del Mundo. Výťažok z predaja poputuje na podporu humanitárnej organizácie Embracing the World.

Aký bude program? Ráno odštartuje liečivá meditácia s Kateřinou Černou, ktorá je síce vyštudovanou módnou návrhárkou, avšak joga sa stala jej vášňou. V tejto lekcii sa spoločne ponoríme do hĺbky mysle, kde objavíme liečivú silu. Nasledovať bude relaxácia, ktorá nám pomôže uniknúť starostiam všedných dní. Lekcia bude prebiehať od 8:30 do 9:15 v zimnej záhrade v Maxíkove.

tobias lorenz fotoOd 9:00 do 9:45 sa môžete zúčastniť lekcie s názvom Jogínci s Bětkou, ktorá sa bude konať v priestore multikina CineStar. Prevedie vás ňou slovenská herečka Alžbeta Vaculčiaková, s ktorou budete môcť objavovať vnútorný pokoj a harmóniu.

Aby sme nezabudli ani na našich najmenších, od 10:00 do 10:45 bude prebiehať Cirk joga pre deti, takisto v priestoroch CineStar. Lekciu vedie Daniela Šišková, ktorá prepája jogu, cirkus a akrobatické techniky.

O 9:30 odštartuje na Central Plaza verejná lekcia vinyasa jogy s Tobiášom Lorenzom, ktorý sa joge venuje už niekoľko rokov, a jej filozofiu aplikuje aj do každodenného života. Ide najmä o prácu s mysľou a samým sebou. Lekcia potrvá až do 10:45.

Od 11:00 bude v priestoroch CineStar prebiehať ďalšia lekcia, tentokrát venovaná seniorom. Viesť ju bude Diana Bounni.

Ak by ste si však chceli od jogy nachvíľu oddýchnuť, budete tak môcť urobiť napríklad na výtvarnom workshope, ktorý bude orientovaný na motívy prírody a zapojiť sa do neho môžu deti aj dospelí. Prebiehať bude od 9:00 do 12:00.

1332

Súvisiace články