Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 8. marec 2017

Veľtrh FIBO 2017 začína už 6.apríla!

Popredný medzinárodný veľtrh pre fitnes, wellness a zdravie, FIBO 2017, ktorý sa bude konať vo veľtrhovom centre, v nemeckom Kolíne, bude prebiehať od 6. do 9.

Veľtrh FIBO 2017 začína už 6.apríla!

Popredný medzinárodný veľtrh pre fitnes, wellness a zdravie, FIBO 2017, ktorý sa bude konať vo veľtrhovom centre, v nemeckom Kolíne, bude prebiehať od 6. do 9. apríla.
Každoročne tento veľtrh navštívia odborníci z brandže, ktorí hľadajú inovácie a trendy pre svoje fitnes štúdia, wellness zariadenia a hotely. 940 vystavovateľov predstaví širokú škálu noviniek začínajúc pri fitness móde a končiac pri kreatívnych wellness trendoch. Očakávaný počet návštevníkov sa blíži k 153-tisícom zo 100 krajín sveta.

Odborná ponuka:
♣ Fitnes štúdiá
♣ Wellness & beauty štúdiá
♣ Multifunkčné zariadenia
♣ Zdravotnícke centrá, Rekreačné centrá
♣ Kúpele, Kúpeľné prevádzky
♣ Rehabilitačné kliniky
♣ Hotely, ktoré sa zameriavajú na odpočinok
♣ Podniky so zameraním na fitnes a wellness
♣ Fyzioterapia – prax
♣ Kozmetika
♣ Soláriá
♣ Stravovanie športovcov
♣ Cestovné kancelárie s ponukou oddychu

fibo06

Odborní návštevníci zo Slovenska majú vstup na veľtrh zdarma. Záujemcovia si môžu vstupenku objednať online na www.fibo.de/voucher. V prípade záujmu nám prosím zašlite informáciu o koľko vstupeniek máte záujem. Na základe Vašej objednávky vám zašleme kódy, pomocou ktorých sa budete môcť zaregistrovať na internetových stránkach veľtrhu a získať tak vstupenku na veľtrh FIBO zadarmo. Kód je unikátny pre každú vstupenku. Zájazd na veľtrh organizuje cestovná kancelária FLASH HOLIDAYS, viac informácií nájdete www.flashholidays.eu/cestovna-kancelaria/vystavy-a-veltrhy/fibo-2017/. Všetci prihlásení účastníci majú v cene zájazdu vstupné na prvé dva veľtržné dni určené pre odbornú verejnosť zadarmo.

Veľtrh je však okrem profesionálov určený aj verejnosti, ktorá sa zaujíma o šport, krásu, zdravie a životosprávu.

ZASTÚPENIE VEĽTRHU FIBO NA SLOVENSKU:
Oľga Rumannová - MANIN EXPO
Tel.: 0904 145 593
E-mail: manin.expo@gmail.com
www.maninexpo.sk

    1965

    Súvisiace články