Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 20. september 2021

Jesenné manikúrové trendy

Každé ročné obdobie máme spojené s inými farbami. Zatiaľ čo leto patrí pastelom či neónovým farbám, na jeseň sa väčšina z nás už vracia ku prírodným tónom alebo hlbším odtieňom.

Jesenné manikúrové trendy

Každé ročné obdobie máme spojené s inými farbami. Zatiaľ čo leto patrí pastelom či neónovým farbám, na jeseň sa väčšina z nás už vracia ku prírodným tónom alebo hlbším odtieňom. Ako to vyzerá v manikúrových trendoch? Ktoré ovládnu jesennú sezónu?

Čokoládová

Hnedá je jednou z najzákladnejších jesenných farieb, ktorá sa veľmi jednoducho nosí. Avšak v prípade manikúry nie je vôbec taká bežná. Na rukách však pôsobí veľmi elegantne a sofistikovane. Je vhodnou alternatívou pre milovníčky nude manikúry.

@staticnailsofficial


Tlmená fialová

Jemný, elegantný odtieň fialovej, ktorý v angličtine poznáme pod názvom mauve, je dokonalou jesennou voľbou. Pôsobí žensky, jemne a pristane každému odtieňu pokožky. Napriek tomu, že ide o jemnú voľbu, je výnimočná a netypická.

lovefreshpaint@lovefreshpaint

Chrómová

Trblietky vládli celému letu a inak to nebude ani na jeseň. Trblietavá manikúra s kovovými odleskami môže mať rôzne tváre, od tých jemnejších až po výrazné. Je výrazná, avšak stále dostatočne elegantná.

amyy.tran@amyy.tran

Sivo-fialová

Tlmený, no zároveň hlboký odtieň modrej so sivými odleskami pôsobí veľmi elegantne. Na jeseň je skvelou voľbou pretože pôsobí univerzálne a vynikne na každú príležitosť aj na každodenné nosenie. Využiť sa dá v detailoch, ale aj celej manikúre.

essie@essie


Kobaltovo modrá

Alternatívnou voľbou pri modrej farbe môže byť aj výrazná kobaltová. Farba, ktorá oplýva luxusuným dojmom sa však bežne v manikúre nevyužíva. Báť sa jej však nemusíte, je veľmi chic a zároveň sofistikovaná, stačí nabrať odvahu.

amyle.nails@amyle.nails


Machovo zelená

Neutrálne pôsobiaci odtieň zelenej inšpirovaný prírodou je veľmi elegantný a chic. Ocenia ho všetky milovníčky minimalizmu a elegancie, ktoré však hľadajú niečo zaujímavejšie ako nude alebo francúzska manikúra.

lolo.nailedit@lolo.nailedit


Čerešňovo červená

Zabudnúť nemôžeme ani na klasickú červenú v žiarivom čerešňovom odtieni. Hodí sa do každého ročného obdobia, no na jeseň je perfektnou voľbou pretože skvelo zažiari v každom outfite. Hodí sa každému a na každú príležitosť.

betina goldstein@betina_goldstein


Horčicová

Po horčicovej farbe počas jesene siaha mnoho z nás pretože je príjemnou laternatívou ku klasickým farbám ako hnedá a oranžová. Zažiari na každom odtieni pokožky, pôsobí zaujímavo a v manikúre je zároveň iná, neopozeraná.

kate kasia katarzyna @kate_kasia_katarzyna


Hot pink

Ružová v akejkoľvek podobe dominovala celému letu, nielen móde, ale aj beauty. Nevzdávame sa jej ani na jeseň, kedy skvelú voľbu predstavuje práve výrazný odtieň hot pink. Dokonalo prežiari vašu vizáž, pôsobí hravo a dievčensky. Využiť sa navyše dá na rôzne spôsoby.

betina.goldstein@betina.goldstein


Terakota

Elegantná terakota evokuje letné terasy, ale aj farby jesennej prírody. Nachádza sa na rozmedzí hnedej a oranžovej, preto pôsobí nenútene, príjemne a teplo. Skvelo zapadná ku klasickým jesenným farbám a preto predstavuje ideálny doplnok v podobe manikúry.

paintboxnails@paintboxnails

Foto: Instagram

2127

Súvisiace články