Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 20. júl 2021

Letná manikúrová inšpirácia

Manikúra je perfektným doplnkom, ktorý pridá náladu každému outfitu bez toho, aby ste nad nim zbytočne veľa premýšľali. Stačí si vybrať vhodné farby a skombinovaťť ich do zaujímavého letného mixu.

Letná manikúrová inšpirácia

Manikúra je perfektným doplnkom, ktorý pridá náladu každému outfitu bez toho, aby ste nad nim zbytočne veľa premýšľali. Stačí si vybrať vhodné farby a skombinovaťť ich do zaujímavého letného mixu. Inšpirujte sa.

Terakota

Ani hnedá ani oranžová. Farba rozpálených letných terás je ako stvorená na obdobie leta. Nie je taká bežná, no pritom je veľmi neutrálna a elegantná. Krásne vynikne na každom tóne pleti a pôsobí chic.

@betina_goldstein

Mandarínková

Fanúšikovia červenej si prídu na svoje pri letnejšej verzii v podobe mandarínkovej farby. Pôsobí šťavnato, sviežo a zároveň skladko. Má výrazný letný a dobrodružný nádych, avšak zároveň je stále sofistikovaná.

zoewechsler@zoewechsler

Pastelovo citrusová

Akýkoľvek citrusový odtieň v pastelovej verzii bude pôsobiť letne, sviežo a dobrodružne. Krásne vyniknú zelené, žlté či oranžové odtiene, prípadne ich mix, ktorý dodá vašej manikúre ešte zaujímavejší vzhľad.

press reset nails@press_reset_nails

Biela

Biela farba je letnou klasikou, ktorá vždy pôsobí elegantne. Nenápadná farba je čistá a nevinná, avšak stále dostatočne zaujímavá. Využiť sa dá v rámci rôznych štýlov francúzskej manikúry, v abstraktných motívoch alebo len klasicky jednoliato.

gelswithjade @gelswithjade

Baby Blue

Chladivo pôsobiaca baby blue má v sebe čosi sofistikované. Krásne vynikne v jednofarebnom dizajne, ale v prepracovanejších dizajnoch, napríklad v kombinácii so zlatými aplikáciami, kedy pôsobí doslova anticky.

paragonnails@paragonnails

Hlboká smaragdová

Zelená farba je hitom tohto leta, no pokiaľ sa neodvážite siahnuť po jedovatých, výrazných farbách, vyskúšajte hlbokú smaragdovo zelenú. Pôsobí elegantne, avšak netradične, keďže na nechtoch ju nie je často vidieť.

harrietwestmoreland@harrietwestmoreland

Pastelovo fialová

Ak máte radi pastelové farby, toto leto určite vyskúšajte fialovú. Vyzerá dievčensky, hravo a veselo, no pritom nejde o úplne typickú farbu. Je však skvelou alternatívou ku ružovej. Vyskúšajte ju napríklad vo forme francúzskej manikúry alebo v rámci abstaktných dizajnov.

evelynlnails@evelynlnails

Foto: Instagram

1050

Súvisiace články