Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 25. jún 2021

5 x letné pery

Počas tohto leta si môžeme konečne vychutnať život bez rúšok, ku ktorému patria aj rúže! Nastal tak čas prevetrať naše obľúbené stálice, ale aj novinky, ktoré sme zatiaľ nemali možnosť vyskúšať.

5 x letné pery

Počas tohto leta si môžeme konečne vychutnať život bez rúšok, ku ktorému patria aj rúže! Nastal tak čas prevetrať naše obľúbené stálice, ale aj novinky, ktoré sme zatiaľ nemali možnosť vyskúšať. Na tieto rúže sa chystáme aj my!

Žiarivé červené

Červený rúž je klasika, ktorá nepodlieha ročným obdobiam, v každom totiž dokáže zažiariť. V lete pokojne teda siahnite po výraznej červenej, ideálne v žiarivejšom, svetlejšom tóne, ktorý bude na vašej pokožke doslova iskriť a váš look bude niesť jemný hollywoodsky glamour nádych.

@daniellemarcan

Šťavnaté

Inak ako šťavnaté sa takéto pery pomenovať ani nedajú. Nadchádzame sa totiž opäť v ére leskov, ktoré sú na leto ako stvorené. Pôsobia mladistvo, veľmi chic a dajú sa kombinovať v rámci rôzneho líčenia aj príležitosti. Zladiť lesk môžete s výrazným líčením očí alebo naopak, úplne nude make-upom.

melissa.hernandez@melissa.hernandez 

Hlboká fuksia

Odvážne odtiene ružovej alebo ružovo-fialovej k letu neodmysliteľne patria. Ide o dobrodružné farby, ktoré však okamžite premenia váš look bez toho, aby ste sa snažili. S takouto alebo podobnou farbou nepotrebujete nič iné, budete pôsobiť mimoriadne chic. Nehovoriac o tom, že takéto výrazné rúže sa hodia skutočne každému.

hungvanngo@hungvanngo 

Retro hnedá

V prípade, že milujete retro trendy, túto sezónu by sa mala stať vašou go-to farbou hnedá. Nadväzuje na trendy z 90.rokov, no pritom dokáže vyzerať skutočne veľmi moderne. Dôležité je vybrať si správny odtieň pre vašu pleť, pohybovať sa však môžete od hlbokých karamelových tónov až po jemné oranžové. A nezabudnite orámovať pery ceruzkou!

patrickta@patrickta 

Jemná ružová

Pre romantické duše alebo milovníčky neutrálneho, minimalistického make-upu tu máme svetloružovú. Je to skvelá alternatíva ku nude rúžom a zároveň je to ideálna farba na každodenné nosenie. Dokáže pôsobiť elegantne, ale aj dievčensky a hravo, pretože sa jednoducho využíva v rôznych štýloch líčení.

babskymakeup@babskymakeup

Foto: Instagram

1040

Súvisiace články