Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 18. máj 2021

Jarný manikúrový trend: Trblietky

Nie všetky trendy sú logické (čoho dôkazom sú napríklad kožené košele na leto). V beauty svete by sme ich takisto našli niekoľko, no nás zaujal nový manikúrový trend na jar a leto.

Jarný manikúrový trend: Trblietky

Nie všetky trendy sú logické (čoho dôkazom sú napríklad kožené košele na leto). V beauty svete by sme ich takisto našli niekoľko, no nás zaujal nový manikúrový trend na jar a leto. Aj keď väčšina z nás by v tomto období čakala na pastelové tóny, v skutočnosti nás prekvapili trblietky.

@thehangedit

 

Trblietky sú typické pre obdobie ku koncu a začiatku roka, keď sa tešíme z najrôznejších večierkov, osláv nového roka a neskôr aj z plesov. Avšak tento rok budú trblietky dominovať manikúre aj počas jari a leta. Výhodou trblietok je, že sa dajú skutočne nosiť aj na jemnejší spôsob vhodný na toto ročné obdobie.

Nosia sa jemnučké trblietky v klasických strieborných alebo zlatých tónoch, ale aj hrubšie flitre v odvážnych odtieňoch fialovej, žltej, zelenej či inej farby. Vďaka štruktúre takýchto lakov navyše môžete experimentovať s intenzitou vášho dizajnu, jednoducho si nanesiete toľko vrstiev, aby ste dosiahli želaný efekt - či už jemný alebo výrazný.

Trblietky sa dajú navyše využiť v rôznych dizajnoch, pokryť nimi môžete celé nechty alebo ich využijete napríklad len na dozdobenie, napríklad špičky či iného detailu. Takisto ich môžete aplikovať len na jeden necht, pričom ostatné zahalíte do klasickej farby. Všetko je na vás a na vašej predstavivosti.

Výhodou je, že trblietavú manikúru si jednoducho vytvoríte doma, pričom výsledok bude vždy efektný. Ak však máte chuť na komplikovanejší, unikátny dizajn, inšpirujte sa našim výberom z dielní svetových nail artistiek.

 

Foto: Instagram

1284

Súvisiace články