Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 6. máj 2021

L’oréal Paris uvádza kolaboráciu s Elie Saab

Po úspešných kolaboráciách s Balmain, Karl Lagerfeld či Isabel Marant, sa značka L’oréal Paris obracia na úspešného libanonského dizajnéra Elie Saab, s ktorým sa spojila, aby vytvorili luxusnú, glamour líniu dekoratívnej kozmetiky. Keď sa povie Elie Saab, väčšine z nás hneď napadnú jeho skvostné, éterické až rozprávkové dizajny, ktoré by vo svojom šatníku ocenila snáď každá žena.

L’oréal Paris uvádza kolaboráciu s Elie Saab

Po úspešných kolaboráciách s Balmain, Karl Lagerfeld či Isabel Marant, sa značka L’oréal Paris obracia na úspešného libanonského dizajnéra Elie Saab, s ktorým sa spojila, aby vytvorili luxusnú, glamour líniu dekoratívnej kozmetiky.

Keď sa povie Elie Saab, väčšine z nás hneď napadnú jeho skvostné, éterické až rozprávkové dizajny, ktoré by vo svojom šatníku ocenila snáď každá žena. Jeho nenapodobiteľný rukopis sa teraz odzrkadľuje aj na tejto línii dekoratívnej kozmetiky, ktorá je navrhnutá pre všetky z nás, ktoré majú rady krásu vo svojom živote.

7“Pre mňa je menej viac. Snažili sme sa vytvoriť univerzálnu kolekciu, ktorá pristane každému tónu pleti či udalosti, takže som vybral jemné, teplé tóny a viaceré textúry od trblietok až po matný finiš. Cieľom bolo podčiarknúť, nie zatieniť prirodzenú krásu žien,” povedal na margo kolaborácie Elie Saab. Na tejto kolekcii sa podieľala aj renomovaná vizážistka a ambasádorka L’oréal Paris, Val Garland: “Zakaždým som unesená remeselnosťou v couture dizajnoch Elie Saab, jedinečné, ručné výšivky a detaily sú jeho charakteristickou fantáziou, ktorú zakaždým s napätím očakávam na Paris Fashion Week. Túto jeho víziu som chcela pretaviť aj do make-upu tým, že sme stavili na jemné trblietky, lesk aj výrazné flitre,” dodáva.

Kolekcia L’oréal Paris x Elie Saab obsahuje paletku očných tieňov, sériu rúžov a leskov a maskaru. La Palette Haute Couture tvorí 9 vysoko pigmentovaných očných tieňov, ktoré sú navrhnuté tak, aby nechali zažiariť váš pohľad. Intenzitu farby a efektu jednotlivých tieňov si môžete regulovať sami tým, koľko vrstiev si doprajete. Zabalené sú do nádherného koženého puzdra so zlatými detailmi, ktoré tiež ukrýva zrkadlo. Jednoducho luxusný kúsok, ktorý pokojne môžeme považovať za módny doplnok.

2  1 

Lesky v sérii Le Briliant Haute Couture tvoria 3 výrazné, no pritom nude odtiene, ktoré vaše pery zahalia do luxusne jemného, ľahkého finišu. Vďaka aplikátoru v tvare osmičky si môžete byť istí, že každá aplikácia bude nielen rýchla, aj detailne presná. Tieto nadčasové lesky sa tak stávajú ideálnou voľbou na každý deň, ale aj na špeciálne príležitosti.

4

Obľúbené rúže zo série Color Riche boli v tejto kolekcii pretvorené na La Couleur Haute Couture, v ktorej nájdete 4 exkluzívne odtiene. Ich textúra navyše stelesňuje typickú estetiku Elie Saab, pripomína jeho umenie výšivok a detailov v každej jeho couture róbe. Rúže majú saténový finiš, ktorý je inšpirovaný hodvábom.

34

Posledným, no veľmi dôležitým kúskom z kolaborácie je maskara Le Volume Haute Couture. Vodeodolná formulácia bola navrhnutá tak, aby vytvorila odvážny look bez žmolkov a poskytla jednoduchú aplikáciu. Touto maskarou dosiahnete skutočný couture objem a výsledkom bude aj podmanivý pohľad.

6  5 

“Mojou vášňou vždy bolo pomôcť ženám cítiť sa nádherne a make-up má tú moc zvýrazniť všetko na ženskej kráse. Je to posledná bodka pri každom looku a skvelý prvý krok do sveta couture, vďaka čomu môže každá žena zažiť mágiu sveta Elie Saab každý deň,” dodáva dizajnér.

82

Celá kolekcia L’oréal Paris x Elie Saab je už v predaji a dostupná je v mnohých drogériách po celom Slovensku a v Čechách.

Foto: Redakcia, archív značky

1130

Súvisiace články