Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 12. apríl 2021

Jednoduché líčenie na jar

Stále pretrvávajúce opatrenia nám nedovoľujú siahnuť po klasických jarných rúžoch, ktorými by sme za bežných okolností rozžiarili svoju vizáž. Avšak jarné líčenie sa dá zvládnuť aj iným spôsobom.

Jednoduché líčenie na jar

Stále pretrvávajúce opatrenia nám nedovoľujú siahnuť po klasických jarných rúžoch, ktorými by sme za bežných okolností rozžiarili svoju vizáž. Avšak jarné líčenie sa dá zvládnuť aj iným spôsobom. Inšpirujte sa a vytvorte štýlové jarné líčenie.

Farebná linka

Jar si doslova žiada viac farieb aj v našom líčení. Vyskúšať ich môžete v minimalistickom štýle napríklad pomocou linky. Stačí nahradiť čiernu klasiku za farebné alternatívy. Siahnuť môžete po trendy zelenej, elektrickej modrej, ale aj po menej nápadných variantách napríklad medenej. S takouto linkou vytvoríte pútavý look.

@katiejanehughes

Bitten lips

Pery, ktoré pôsobia takmer naho, avšak majú v sebe dostatok pigmentu na to, aby upútali. Taký je trend v oblasti líčenia pier a vytvoriť ho môžete jednoducho doma s akýmkoľvek rúžom. Naneste na pery veľmi jemnú vrstvu rúžu a jemne ho vklepkajte do pokožky pier, čím vytvoríte jemne rozmazaný, veľmi prirodzene pôsobiaci look.

gracemargaretha@gracemargaretha

Strieborný poprášok

Túto jar sa nosia aj trblietky, no trochu jednoduchšíma minimalistickejším spôsobom. Stačí siahnuť po svetlých tieňoch s jemnými trblietkami, ktoré zahalia vaše viečko do striebristého závoja. Takýmto tieňom okamžite rozžiarite svoj pohľad a bez veľkej námahy vytvoríte nevšedný, sieži look vhodný aj na každodenné nosenie.

shaynagold@shaynagold

Ružové okuliare

Ak milujete pastelové farby, vyskúšať ich môžete aj v líčení. Siahnite po ružovom očnom tieni, ktorý nie je úplne bežnou záležitosťou a aplikujte ho na celé viečka. Týmto vytvoríte zasnívaný, romantický look, ktorý môžete doplniť podobnou farbou aj na perách. Ak do vnútorných kútikov aplikujte ornažový detail, opticky oko otvoríte a zároveň zvýraznite hĺbku pohľadu.

violette fr@violette_fr

Prirodzená červeň

Túto sezónu je najväčším trendom zdravo pôsobiaca pleť s minimálnym použitím líčidiel. K nej patrí krásne upravené obočie, jemný lesk na perách a rozžiarená tvár. Vďaka prirodzenej červeni na líčkach však pleti dodáte na tom “zdravom” efekte, ktorý nám po dlhej zime môže trochu chýbať. Jednoduchý trik s výrazným efektom.

avalanee

Minimalistická linka

Ak ste fanúšikom klasickej čiernej linky, vyskúšajte modernú verziu. Kombinuje sa s takmer nahým líčením, čo v konečnom dôsledku vyzerá veľmi mladistvo a nežne. Stačí teda vytvoriť tenkú linku vo vonkajšom kútiku oka, čo otvorí pohľad a opticky zväčší oči. Zvyšok tváre môžete nechať nahú, dokonca nepotrebujete ani maskaru. Svetlejšie tipy môžu vytvoriť podobný efekt s hnedou linkou.

daniellemarcan@daniellemarcan

Jarné dymové

Výrazné a pritom jednoduché. Také je dymové líčenie na jarný spôsob, ktoré využíva odtiene béžovej a bronzovej, vďaka čomu opticky otvára pohľad. V kombinácii s predĺžujúcou maskarou tak vytvoríte podmianivý pohľad, ktorý okamžite zaujme aj s rúškom na tvári. Najlepšie na tomto líčení je, že nie je vôbec extravagantné a je skvelé aj na každodenné nosenie.

nikki makeup@nikki_makeup

Foto: Instagram

1275

Súvisiace články