Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 16. marec 2021

Manikúra, ktorá vás dostane do jarnej nálady

Manikúra je jedným z najjednoduchších a najrýchlejších spôsobov, ako sa cítiť upravene a krásne. Aj keď si momentálne nemôžeme vychutnať profesionálnu starostlivosť o nechty, manikúru si môžeme dopriať aspoň v domácom prostredí.

Manikúra, ktorá vás dostane do jarnej nálady

Manikúra je jedným z najjednoduchších a najrýchlejších spôsobov, ako sa cítiť upravene a krásne. Aj keď si momentálne nemôžeme vychutnať profesionálnu starostlivosť o nechty, manikúru si môžeme dopriať aspoň v domácom prostredí. Tieto farby sú dokonalou voľbou na obdobie jari.

Pardajkovo červená

Odtieň šťavnatej, zrelej a sladkej paradajky nie je úplne najbežnejšou jarnou farbou, ale je ideálnou voľbou pre tie z nás, ktoré sa nedokážu vzdať tónov červenej. Táto verzia pôsobí ľahšie, živšie a žiarivo. Ide o elegantnú a ženskú voľbu.

@betina_goldstein

 

Náš tip:

Dermacol Neon Obsession

Dermacol Neon Obsession

Fialová

Pastelové odtiene fialovej sú zase úplne bežnou jarnou farbou, symbolizuje prebúdzanie prírody a tak trochu aj veľkonočnú tematiku. Pôsobia navyše veľmi elegantne, ale hravo, bez toho, aby strhávala pozornosť. Fialová je jednoducho krásny detail.

thatsaleaf@thatsaleaf

 

Náš tip:

Essie Lilacism

Essie Lilacism

Barbie ružová

Výrazné odtiene ružovej sa postupne presúvajú na vrchol popularity v móde, tak prečo ich nevyskúšať aj v prípade manikúry? Barbie odtiene ružovej pôsobia dievčensky, sú pútavé a žiarivé. Ocenia ich však najmä milovníčky výraznejšej manikúry.

yodeebs@yodeebs

 

Náš tip:

Dior Vernis Bonheur

Dior Vernis Bonheur

 

Púpavovo žltá

Nič nedokáže rozžiariť tak, ako žltá. Má v sebe príjemnú a pozitívnu energiu, ktorý dokáže okamžite rozveseliť. Jar a pribúdajúce slnečné dni idú dokopy a žltá farba na nechtoch jednoznačne ladí s nimi. Ak chcete staviť na nenápadnú, ale pritom veselú farbu, siahnite po jemných odtieňoch žltej.

heartzeena@heartzeena

 

Náš tip:

OPI Bee hind

OPI Bee-hind

 

Zelená

Netypická farba pre manikúru, avšak momentálne je veľmi obľúbená. Nosia sa najrôznejšie odtiene od pistáciovej cez machovú až po smaragdovú. Zatiaľ čo jej tlmené odtiene sú skvelou voľbou pre minimalistky, výrazné farby zase spestria look každej maximalistky, jednoducho všetci si nájdeme tú svoju farbu.

emmajacksonnailartist@emmajacksonnailartist

Náš tip:

Screenshot 2021 03 13 at 16.41.21

Gucci Melinda Green

Foto: Instagram, archív značiek

1345

Súvisiace články