Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 9. marec 2021

Kozmetické značky založené svetovými vizážistami

V dnešnom svete zažíva kozmetický priemysel obrovský boom, ktorý potvrdzuje neustále stúpajúce množstvo celebrít, ktoré si zakladajú svoje vlastné kozmetické značky. Avšak niektoré z nich do nich vkladajú nielen svoje meno, ale najmä dlhoročnú expertízu z odvetvia.

Kozmetické značky založené svetovými vizážistami

V dnešnom svete zažíva kozmetický priemysel obrovský boom, ktorý potvrdzuje neustále stúpajúce množstvo celebrít, ktoré si zakladajú svoje vlastné kozmetické značky. Avšak niektoré z nich do nich vkladajú nielen svoje meno, ale najmä dlhoročnú expertízu z odvetvia. Títo svetoví vizážisti majú svoje vlastné značky dekoratívnej kozmetiky a svojim fanúšikom a zákazníkom ponúkajú unikátne produkty.

Pat McGrath: Pat McGrath Labs

@patmcgrathreal / foto: @amalshine

Ako prvá musí byť spomenutá legendárna Pat, ktorá pracovala asi s každým významným módnym domom a tými najznámejšími svetovými celebritami. Svoju značku založila už v roku 2015, kedy začala len s pár produktami. Dnes v jej ponuke nájdete skutočne všetko od rúžov, tieňov až po púdre, pričom jej produkty patria k tým najinovatívnejším na trhu. Nehovoriac o ich úžasnom, luxusnom a pritom umeleckom dizajne.

Vyskúšajte: Skin Fetish Highlighter & Balm Duo

Pat McGrath Labs Skin Fetish Highlighter Balm Duo

Terry De Gunzburg: By Terry

byterryofficial@byterryofficial

Terry je vynálezkyňa jedného z najikonickejších beauty produktov- highlighteru YSL Touche Eclat, so značkou YSL spolupracovala 15 rokov a v beauty priemysle pôsobila viac ako 30 rokov. V roku 1998 založila vlastnú značku, v ktorej zhotnila všetky svoje hodnotné poznatky, pričom jej cieľom bolo vytvoriť couture beauty líniu, ktorá je prispôsobiteľná na mieru rôznym potrebám. Keďže pochádza z rodiny vedcov a sama začala so štúdiom medicíny, formulácie jej produktov sú výsledkom vlastných experimentov a miešaní. Dnes v jej ponuke nájdete nadčasové, luxusné produkty ako očné tiene, make-up či maskary, ale aj starostlivosť o pleť a štetce.

Vyskúšajte: Baume de Rose

BDR LIP CARE 700 700px 2ae8044e0c47cbae28ad75e09168e287

Patrick Ta: Patrick Ta Beauty

patricktabeauty@patricktabeauty

Populárny vizážista, do ktorého rúk sa pravidelne zverujú celebrity ako Rosie Huntington-Whiteley či Alessandra Ambrosio, pre svojich fanúšikov pripravil veľké prekvapenie v roku 2019, kedy uviedlo svoju rovnomennú značku. V jej ponuke nájdete všetko, čo potrebujete na vytvorenie líčenia charakteristického pre tohto vizážistu- nádherné rúže a lesky na pery, líčka či bronzery, ale aj trblietavé telové oleje pre ultra luxusný vzhľad pokožky. Aby však bolo líčenie dokonalé, vyberať si môžete aj z profi štetcov.

Vyskúšajte: Major Beauty Headlines - Matte Suede Lipstick, odtieň She’s Hard to Get

ShesHardToGet

Mario Dedivanovic

makeupbymario@makeupbymario

Ďalší mimoriadne obľúbený vizážista medzi celebritami je Mario, na ktoréhop sa spolieha každ od Kim K až po Kate Bosworth. Po 19 rokoch pôsobenia v odvetví sa rozhodol, že je čas priniesť vlastné produkty. V roku 2018 tak založil značku s názvom Makeup by Mario, v ktorej ponuke nájdete perfektnú dekoratívnu kozmetiku na každodenné používanie, ale aj skutočne unikáte, slávnostné produkty. Mario tvrdí, že ide o must-haves, ktoré nikdy nevýjdu z módy a sú skvelé na kombinovanie. Vyberať si môžete z výrazných tónov až po tie neutrálne, od pier až po oči. Všetko je zabalené do minimalistických, čierno-bielych obalov, čo ešte väčšmi upevňuje nadčasovp filozofiu.

Vyskúšajte: Master Mattes™ Eyeshadow Palette

Master Mattes Eyeshadow Palette

Charlotte Tilbury

ctilburymakeup@ctilburymakeup

Charlotte Tilbury patrí k najzvučnejším menám v kozmetickom priemysle, no vedeli ste, že predtým, ako v roku 2013 Charlotte založila svoju rovnomennú značku, pôsobila ako elitná make-up artistka? Bývala pevnou súčasťou najprestížnejších módnych prehliadok, ale aj beauty editoriálov vo svetových magazínoch. Svoje znalosti následne pretavila do značky, ktorá ponúka dekoratívnu kozmetiku aj starostlivosť o pleť. V rámci dekoratívnej kozmetiky v jej ponuke nájdete skutočne všetko, an čo si len spomeniete, od rôznych typov make-upov až po maskary či ceruzky na obočie. K jej najznámejším a najobľúbenejším produktom patrí ikonické duo rúžu a ceruzky v odtieni Pillow Talk.

Vyskúšajte: Hollywood Flawless Filter

HOLLYWOOD FLAWLESS FILTER

Foto: Instagram, archív značiek

1297

Súvisiace články