Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 25. február 2021

Nájdite dokonalý rúž s aplikáciou Lipscanner od Chanel

Kozmetické značky sa čoraz častejšie utiekajú do sveta technológií, ktorých pomoc využívajú na zlepšovanie svojej ponuky aj samotného výberu. Značka Chanel tak prišla súplne novou aplikáciou, pomocou ktorej si každá znás nájde ten vysnívaný odtieň rúžu či lesku.

Nájdite dokonalý rúž s aplikáciou Lipscanner od Chanel

Kozmetické značky sa čoraz častejšie utiekajú do sveta technológií, ktorých pomoc využívajú na zlepšovanie svojej ponuky aj samotného výberu. Značka Chanel tak prišla s úplne novou aplikáciou, pomocou ktorej si každá z nás nájde ten vysnívaný odtieň rúžu či lesku.

Aplikácia Lipscanner predstavuje úplne nový prístup ku výberu produktov pre pery. Vyvinutá bola priamo značkou Chanel a jej cieľom je poskytnúť možnosť výberu ideálnej farby podľa vašej preferencie. Tento inovatívny prístup prebieha v dvoch krokoch. V prvom vám aplikácia povolí nasnímať farbu z vášho okolia prostredníctvom fotoaparátu, a na základe vami zvolenej farby vám zo svojej ponuky vyberie farby rúžov či leskov, ktoré sú jej najbližšie. V druhom kroku si vyberiete z navrhovaných produktov a vyskúšate si ich priamo na sebe!

Táto aplikácia rieši hneď niekoľko problémov naraz. Rúž či lesk, ktorý sa nám páči na našej kamarátke alebo na známej influencerke totiž nemusí vyzerať rovnako dobre aj na nás. Teraz si však môžete byť isté, že si vyberiete to, čo sa vám páči, ale aj to čo vám najviac pristane. Zároveň si môžete vyberať aj podľa finišu produktov, či už hľadáte matný alebo lesklý efekt, rúž, lesk alebo dokonca balzam. Každý z týchto produktov má samozrejme aj inú intenzitu farieb a krytie, vyskúšať môžete samozrejme všetko. V čase pandémie, kedy nemáme luxus bežnej návštevy parfumérií a už vôbec nie testovania rúžov pomocou texterov, sa takáto aplikácia skutočne zíde. Vďaka nej tak nakúpite presne to, čo hľadáte, aj z pohodlia domova.

Screenshot 2021 02 24 at 11.57.48

Aplikácia stojí na systéme AI (artificial intelligence), ktorý pomáha nielen rozpoznávať farby, ale aj precízne detekuje vaše pery a preto umožňuje simulovať bezchybnú aplikáciu rúžov. Rozdiel vidíte aj v samotných textúrach a finišoch, takže váš virtuálny look bude takmer identický s tým, ako budete vyzerať v skutočnosti.

Stačí si teda spraviť iba screenshot, či už vašej obľúbenej influencerky so zaujímavým rúžom alebo akejkoľvek farby na akomkoľvek produkte, a aplikácia vám pomôže nájsť ten správny odtieň. Alternatívne môžete prostredníctvom kamery nasnímať farbu zo svojho okolia. Vyberať si tak môžete z pohodlia domova a virtuálne vyskúšať môžete viac ako 400 rôznych produktov z ponuky Chanel. Aplikácia je zatiaľ dostupná pre iOS a nájdete ju tak v App Store pod názvom LIPSCANNER.

Foto: Chanel

1280

Súvisiace články