Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 8. február 2021

Romantické líčenie nielen na Valentína

Tohoročný Valentín síce nebude taký, na aký sme zvyknutí, no to neznamená, že si nemôžeme vytvoriť romantickú náladu aj vpohodlí domova či počas rande cez Zoom. Tieto valentínske líčenia vytvoríte jednoducho aj sami doma.

Romantické líčenie nielen na Valentína

Tohoročný Valentín síce nebude taký, na aký sme zvyknutí, no to neznamená, že si nemôžeme vytvoriť romantickú náladu aj v pohodlí domova či počas rande cez Zoom. Tieto valentínske líčenia vytvoríte jednoducho aj sami doma.

Nežná v ružovom

Nenáročný look, ktorý zvládne každá z nás. Potrebovať na to budete len svetlé ružové tiene a rúž alebo lesk v tejto farbe. Aplikácia podobných tónov ružovej na viečka a pery sa postará o to, že výsledok bude pôsobiť upravene a čisto aj bez profesionálnej pomoci. Rovnakú farbu môžete aplikovať aj na líčka. Pre extra romantický dotyk vlasy zopnite z oboch strán pri spánkoch alebo vytvorte mäkké vlny.

@jennakristina

Moderne bohémsky

Návšteva kaderníka je v týchto dňoch trochu zložitejšia a pokiaľ aj vás trápia odrastené vlasy, vôbec sa tým nemusíte zaoberať. Využiť ich môžete na moderný, bohémsky look, v ktorom hrá práve takýto prechod hlavnú rolu. Vlasy jemne postrapaťte alebo vytvorte plážové vlny slaným sprejom. Na riasy aplikujte predlžujúcu maskaru a na pery vám bude stačiť nude rúž s jemným broskyňovým alebo ružovým pigmentom.

missjobaker@missjobaker 

Vášnivo exoticky

Ak máte radi extravaganciu alebo výraznejšie líčenie, pokojne choďte do full glam! Krásna kombinácia vznikne spojením ružovo-červenej a oranžovej, čoho výsledkom bude exoticky a šťavnatý look. Na viečka aplikujte výrazné ružové alebo červené tiene, prípadne ich kombináciu v dymovom prevedení a pery zahaľte do koralovo oranžovej. S vlasmi to neprežeňte, aby bol výsledok moderný. Doplňte toto exotické líčenie preto len uhladenými vlasmi, či už do drdolu, hladkého konského chvostu alebo rozpustených, vyrovnaných vlasov.

hungvanngo@hungvanngo 

Dievčensky a zvodne

Ďalšou jednoduchou, no veľmi efektnou alternatívou je tento dievčensky pôsobiaci, no pritom zvodný look. Hladký konský chvost doplňte jednoduchým líčením postaveným na dlhých riasach a nenápadnou linkou, ktorá zvýrazní pohľad. Na pery aplikujte ružový lesk a na líčka pridajte rovnakú farbu lícenky. Pokiaľ ste fanúšikom highlighteru, toto je ten správny okamih na jeho využitie. Aplikujte ho lícne kosti, čím vytvoríte svieži, mladistvý vzhľad.

nikki makeup@nikki_makeup 

Bronzovo nude

Takmer nude look, ktorý pristane každej farbe pleti, vlasov aj vekovej kategórii. Potrebovať na to budete len medené či bronzové očné tiene, ktoré aplikujete na viečka a jemne nimi poprášite aj lícne kosti. Na pery stačí naniesť transparentný lesk, no staviť môžete aj na nude rúž s jemným oranžovým pigmentom. Pre extra romantický nádych môžete vlasy upraviť to jemných vĺn alebo vytvorte strapatý drdol.

makeupbymario@makeupbymario

Foto: Instagram

1076

Súvisiace články