Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 5. február 2021

Valentínska manikúrová inšpirácia

Sviatok zamilovaných sa blíži apokiaľ sa ho chystáte akýmkoľvek spôsobom osláviť, máme pre vás tipy na valentínsku manikúru. Spríjemnite si svoj deň zaujímavým dizajnom adoprajte si krásnu manikúru, nie pre vašich partnerov, ale pre seba, pretože vtento deň sa oslavuje aj sebaláska.

Valentínska manikúrová inšpirácia

Sviatok zamilovaných sa blíži a pokiaľ sa ho chystáte akýmkoľvek spôsobom osláviť, máme pre vás tipy na valentínsku manikúru. Spríjemnite si svoj deň zaujímavým dizajnom a doprajte si krásnu manikúru, nie pre vašich partnerov, ale pre seba, pretože v tento deň sa oslavuje aj sebaláska.

Bordová moderna

Bordová je obľúbenou farbou počas celého roka. Na Valentína je však skvelou voľbou aj pre všetky romantičky, ktoré chcú atmosféru zamilovanosti podčiarknuť aj farbou. Namiesto klasickej jednoliatosti však skúste siahnuť po zaujímavom, modernom dizajne, napríklad abstraktných, geometrických tvaroch alebo iných útvaroch.

@amyle.nails

Ružové ombré

Ombré je vždy efektné. Na Valentína vyskúšajte jeho ružovú variantu. Takáto manikúra je rýchla, jednoduchá a vždy zapôsobí. Najlepšie na nej je to, že vám dovoľuje prispôsobiť si výber farieb podľa seba a vašich preferencií. Tóny ružovej môžete doplniť aj neutrálnymi tónmi ako telová, biela či krémová.

betina goldstein@betina_goldstein

Romantika po francúzsky

Francúzska manikúra sa v modernom svete nosí na najrôznejšie spôsoby a prispôsobiť sa dá aj valentínskej tematike. V jednoduchšej verzii stačí klasickú bielu špičku nahradiť červenou alebo ružovou, čo sa postará o okamžitý efekt. Ak patríte k zručnejším z nás, skúste vytvoriť špičku z dvoch farieb, napríklad ružovej a červenej alebo svetlofialovej a červenej. Vznikne veľmi efektný a chic dizajn.

paintboxnails@paintboxnails

Transparentne

Ak uprednostňujete jemnosť, nenápadnosť a jednoduchosť, stavte na laky, ktoré nie sú silno pigmentované a skôr zaujmú svojou transparentnosťou. Farby ako fialová, ružová či červená s transparentným efektom budú pôsobiť veľmi moderne, upravene a čisto, no pritom nezabudnú na svoju romantickú podstatu.

lemanoir@lemanoir

Black & Gold

Ďalším zaujímavým dizajnom, ktorý zaujme aj minimalistky aj fanúšičky špeciálnych dizajnov, je kombinácia čiernej a zlatej. Vždy pôsobí elegantne a luxusne, čo sa na Valentína určite hodí. Ak z týchto farieb vytvoríte zaujímavý vzor, napríklad srdiečko, postaráte sa o extra romantický nádych.

tiffanyabbigailebeauty@tiffanyabbigailebeauty

Detaily

Jediný detail dokáže úplne zmeniť celý vzhľad nechtov. V prípade valentínskej manikúry to môže byť spomínané srdiečko, ktoré ozdobí aspoň jediný necht. Nezáleží na tom, akú farbu alebo farby lakov zvolíte, na jeden necht vyhraďte miesto pre maličké srdiečko. Takýto detail pôsobí milo a dievčensky.

avivaatri @avivaatri

Foto: Instagram

1935

Súvisiace články