Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 27. august 2020

Letná vizáž, ktorú musíte vyskúšať

Odpočítavate už posledné letné dni? Ak áno, určite si v nich urobte priestor na jemné, letné líčenie a ležérny hairstyling.

Letná vizáž, ktorú musíte vyskúšať

Odpočítavate už posledné letné dni? Ak áno, určite si v nich urobte priestor na jemné, letné líčenie a ležérny hairstyling. Dni plné slnka, teplý vzduch a uvoľnenú atmosféru vo vzduchu si musíme predsa vychutnať naplno! Inšpirujte sa vizážou svetových módnych ikon.

Golden Hour

Zlatisté či medené tóny sa hodia akémukoľvek tónu pleti. Nezáleží na tom, či máte porcelánovú, olivovú či hlboko hnedú pokožku. Tieto tóny krásne pozdvihnú vaše črty a rozžiaria pleť. Camila Coelho to vie a preto nimi nešetrila. Základom sú u nej očné tiene, ktoré doplnila rúžom s medeným efektom, a aj líčka poprášila jemnou meďou.

@camilacoelho

Rozžiarená

Doprajte si look, ktorý z vás urobí prirodzenú krásku! Nepotrebujete na to takmer nič, len kvalitný rozjasňovač a telový rúž na pery. Vytvorte nude look a rozjasňovač aplikujte na strategické miesta- na lícne kosti, na hranu nosa či nad vrchnú peru. Doplňte svetloružovým či marhuľovým rúžom a prirodzený look je na svete.

vikyandthekid@vikyandthekid

Nežne dievčenská

Dlhé riasy a prirodzená pleť sú základom looku, ktorý predviedla štýlová Talianka, Paola Aberdi. Krásny kontrast vytvorila aplikáciou svetlých tieňov, na ktorý ešte väčšmi vynikli dlhé, čierne riasy. Na pery už len naniesla svetlučko marhuľový rúž, ktorý krásne vyzdvihol prirodzene vyzerajúcu pleť.

paolaalberdi@paolaalberdi

Moderne sofistikovaná

Niekedy spraví veľký efekt práve ten najmenší detail. To je aj príprad líčenia, ktoré predviedla Angličanka Lissy Roddy. Dokonale upravenú pleť s nahým efektom doplnila matným rúžom v staroružovej farbe, ktorý krásne vyzdvihol jej prirodzenú farbu pier, čiernou linkou na hornom viečku a ružovou linkou na dotvorenie unikátneho efektu. V kombinácii s uhladenými vlasmi pôsobila ako moderná verzia baletky.

lissyroddyy@lissyroddyy

Bábika

Negin Mirsalehi je známa svojimi závideniahodnými vlasmi, ktoré má za každých okolností dokonalo upravené. V tomto letnom looku stavila na mäkučké vlny v poriadnom objeme, ku ktorým jej už vystačil iba svetloružový lesk na pery. Krásne upravené obočie, rozžiarená pleť a zvýraznené riasy maskarou sa postarali o nežný look.

negin mirsalehi @negin_mirsalehi

Foto: Instagram

1059

Súvisiace články