Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 23. jún 2020

Odtiene červenej

Červená manikúra je klasická, sofistikovaná anadčasová. Avšak má rôzne tváre.

Odtiene červenej

Červená manikúra je klasická, sofistikovaná a nadčasová. Avšak má rôzne tváre. Niektoré sú žiarivé a energické, iné zase hlboké a tajomné. Objavte ich s nami a vyberte si tú správnu pre seba.

@betina_goldstein

Makovo červená

Farba pripomínajúca letné, žiarivé maky. Okamžite v nás evokuje letnú atmosféru, krásne vynikne v kombinácii s bielymi outfitmi.

nailart.bycaroline@nailart.bycaroline

Korenistá

Úplným opakom je korenistá červená, ktorá pôsobí exoticky, trochu tajomne, no zároveň veľmi žensky. Je ideálnou farbou jesene a hodí sa k farebne neutrálnym outfitom.

imarninails@imarninails 

Oranžovočervená

Veselá, energická a dobrodružná, taká je červená s oranžovými podtónmi. Je dokonalým doplnkom opálenej pokožky, no zažiari aj na bledej.

nails and soul@nails_and_soul

Bordová

Farba pre femme fatale, je zmyselná, sofistikovaná a podmanivá. Dokonale zapadá do zimnej rozprávky, avšak pravá zvodkyňa sa jej nevyhýba ani v lete.

betina goldstein@betina_goldstein

Ruby

Hlbšie tóny klasickej červenej sú veľmi univerzálne, nepoznajú sezóny a nepodliehajú trendom. Je to stávka na istotu, ktorá nikdy nevyjde z módy.

essie@essie

Jablková

Farba toho najšťavnatejšieho červeného jablka je svieža, výrazná a zároveň sladká. Pôsobí veselo a dobrodružne zároveň.

nailartbyqueenie@nailartbyqueenie

Malinová

Červená s ružovými podtónmi je ako zrodená pre každú romantičku, ale aj dámu. Je príjemne pestrou alternatívou ku klasickej červenej, no stále pôsobí veľmi chic a ležérne.

nailsinc@nailsinc

Foto: Instagram

1693

Súvisiace články