Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 21. január 2020

Fotografické duo Mert & Marcus pripravili kolekciu s Lancôme

Značka luxusnej kozmetiky Lancôme minulý rok predstavila unikátnu kolekciu vspolupráci sChiarou Ferragni ateraz ktomu pridávajú ďalšiu kolaboráciu. Tentokrát sa spojili so známym fotografickým duom Mert & Marcus.

Fotografické duo Mert & Marcus pripravili kolekciu s Lancôme

Značka luxusnej kozmetiky Lancôme minulý rok predstavila unikátnu kolekciu v spolupráci s Chiarou Ferragni a teraz k tomu pridávajú ďalšiu kolaboráciu. Tentokrát sa spojili so známym fotografickým duom Mert & Marcus.

Mert Alaas a Marcus Piggott sú známym pojmom v módnom svete. Na konte majú množstvo zaujímavých projektov vrátane prestížnych kampaní a ich práca sa bežne objavuje vo vychytených magazínoch. Ich vplyv v módnom svete je zjavný, zrejme aj preto ich na spoluprácu oslovila značka Lancôme. Tá si od spoločnej kolekcie sľubovala novú pohľad na dekoratívnu kozmetiku a ich špecifickú kreativitu.

00020 LA 020 F10 X  00030 LA 130 F17 X 

Kolekcia nesie názov After Dark a navrhnutá je tak, aby búrala všetky zaužívané pravidlá. „Mert & Marcus sú nielen vplyvnými osobnosťami vo fotografii, ale aj skvelí umelci a znalci beauty priemyslu. Som veľmi hrdý na kolekciu po vizuálnej aj technologickej stránke,“ povedal prezident Lancôme, Françoise Lehmann.

EYES V2 B RVB

LIPS V2 RVB

LAR v1C RVB

Mert & Marcus sa inšpirovali ženou, ktorá je cez deň sofistikovaná a elegantná, no večer sa z nej stáva stelesnenie francúzskeho sexepílu, kedy odhalí svoju temnú stránku. Je radikálne glamour, pohľad olemovaný výraznou linkou je mrazivý a jej ohnivé pery spaľujúce. V kolekcii teda nájdete nielen set na pery pozostávajúci z rúžu a linky, ale aj paletku na líčenie očí, kde nájdete nielen tiene, ale aj umelé riasy a maskaru. Okrem toho sú v kolekcii aj revolučné tekuté očné tiene, rozjasňovač a populárne rúže L’Absolu Rouge v troch farbách.

HIGHLIGHTER v1C RVB

PALETTE v1B RVB

TES v1B v1C RVB

Foto: Lancôme

1052

Súvisiace články