Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 10. január 2020

Ako sa líčiť v roku 2020?

5 trendov vlíčení, ktoré sa objavili na prehliadkových mólach sa už ujalo aj vreálnom svete. Kovové odlesky, trblietky alebo aj dlhé riasy si obľúbili renomovaní vizážisti aich celebritné klientky.

Ako sa líčiť v roku 2020?

5 trendov v líčení, ktoré sa objavili na prehliadkových mólach sa už ujalo aj v reálnom svete. Kovové odlesky, trblietky alebo aj dlhé riasy si obľúbili renomovaní vizážisti a ich celebritné klientky.

Červené pery

Červené pery budú vždy trendy, sú ženské, odvážne, zmyselné aj moderné. Tento rok sa budú nosiť najmä v kombinácii s nahým líčením zvyšku pleti, vďaka čomu dosiahnete veľmi chic look. Klasická kombinácia s linkou a lesklým viečkom bude zase sofistikovane moderná.

@lilyaldridge 

Moderné trblietky

Trblietky sa budú nosiť v rôznych štýloch, intenzitách, farbách a kombináciách. Na viečka môžete aplikovať bohatú vrstvu strieborných trblietok a líčka môžete zase poprášiť jemnými trblietkami. Kombinujte rôzne veľkosti, farby a nebojte sa experimentov.

amystrozzi@amystrozzi 

Červenanie

Posuňte svoje líčka do modernej roviny a vôbec sa neobmedzujte farbami. Pokojne choďte do toho vo veľkom a kľudne potiahnite farbu na líčkach až ku spánkom. Vyberajte si zaujímavé tóny oranžovej, ružovej aj červenej.

jaleesajaikaran@jaleesajaikaran 

Dlhé riasy

Minulý rok sa nosili nahé, prirodzené riasy s minimálnym zásahom maskary, avšak tento rok sa vrátime ku retro dlhým riasam. Spider lashes, teda tenké, no dlhé riasy sa budú kombinovať s výraznými perami alebo s rozmazanými, punkovými linkami.

lisaeldridgemakeup@lisaeldridgemakeup 

Ťažké kovy

Výrazne kovové líčenie očí, ale aj jemne kovový náznak na líčkach, budeme nosiť v roku 2020. Využite klasické tóny zlatej, striebornej či medenej, ale pokojne choďte aj do menej tradičných odtieňov modrej, zelenej, ružovej či fialovej.

daniellepriano@daniellepriano

Foto: Instagram

2694

Súvisiace články