Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 2. september 2019

Cukríkové nechty sú ďalším manikúrovým trendom

Koľkokrát ste si už na manikúre nedokázali vybrať farbu pre svoje nechty? Nám sa to stáva pomerne často.

Cukríkové nechty sú ďalším manikúrovým trendom

Koľkokrát ste si už na manikúre nedokázali vybrať farbu pre svoje nechty? Nám sa to stáva pomerne často. Pre všetkých nerozhodných tu však je nový manikúrový trend, ktorý zaplavuje sociálne siete- cukríkové nechty. Ako vyzerá?

@betina_goldstein

Aj keď nejde o oficiálny názov pre tento typ manikúry, nám svojimi farbami pripomína práve spomínané cukríky. Každý necht totiž využíva inú farbu, pričom tóny sú dôkladne vyberané tak, aby spolu krásne ladili. Nezáleží na tom, či si vyberáte pastely alebo neónové farby, jediné čo by vás malo zaujímať je to, ako k sebe ladia.

Takáto farebná manikúra je veselá, hravá a aj napriek tomu, že sa už blíži jeseň, spomína na letné dni. Najlepšie na nej však je, že každý si môže vybrať kombinácie podľa seba. V prípade, že máte radi eleganciu a nenápadnosť, choďte do nude či svetloružových odtieňov. Ak chcete trochu romantiky a zmyselnosti, siahnite po červeno-ružových tónoch. Nechty inšpirované prírodou zase dosiahnete využitím hnedých a zelených farieb, no pokojne môžete mixovať aj farby z rôznych skupín. Skvelou voľbou je napríklad ružová a žltá, žltá a zelená, zelená a fialová. Navyše, každá z nás si dokáže podobnú manikúru urobiť v pohodlní domova.

2958

Súvisiace články