Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 21. august 2019

Zoe Kravitz navrhla líniu rúžov s Yves Saint Laurent

Začiatkom augusta uverejnila Zoe Kravitz na Instagrame tajomnú správu, ku videu vktorom vhrnci mieša krvavočervenú tekutinu pripojila popis „ME+YSL Beauté.“ Teraz už vieme čo to znamená. Herečka navrhla pre značku dekoratívnej kozmetiky líniu rúžov.

Zoe Kravitz navrhla líniu rúžov s Yves Saint Laurent

Začiatkom augusta uverejnila Zoe Kravitz na Instagrame tajomnú správu, ku videu v ktorom v hrnci mieša krvavočervenú tekutinu pripojila popis „ME+YSL Beauté.“ Teraz už vieme čo to znamená. Herečka navrhla pre značku dekoratívnej kozmetiky líniu rúžov.

Zoe priznala, že po tom, ako už dlhšie so značkou Yves Saint Laurent spolupracovala, dostala chuť byť viac kreatívna a chcela byť hlbšou súčasťou celého procesu. Príležitosť sa jej naskytla pri navrhovaní nových rúžov do kolekcie Yves Saint Laurent X Zoe Kravitz. „Chcela som začať so základnými farbami, neutrálnymi tónmi a klasickými červenými,“ povedala na margo kolekcie a dodáva: „sú to dva typy farieb, ktoré zvyknem nosiť denne a k nim som chcela nájsť odtiene a textúry, ktoré sa hodia všetkým farbám pleti, rôznemu veku aj pohlaviu.“

3Zoe s rúžom Arlene Nude na perách

Screenshot 2019 08 21 at 10.58.56

Kolekcia je navyše veľmi osobná, Zoe jednotlivé odtiene pomenovala po blízkych osobách v jej živote. Medzi nimi sú farby Arlene Nude pomenovaný po jej babičke, Scout je pomenovaný po jej psíkovi a Lale je prezývka jej maminy, Lisy Bonnet. Dizajn produktov je zase inšpirovaný ikonickým parfumom Black Opium a jeho flakónom, ale aj obľúbenými kabelkami YSL herečky. Táto línia bude obsahovať 6 odtieňov rúžov a do predaja sa dostane začiatkom septembra. Dostupná bude online na stránkach YSL a vo vybraných parfumériách po svete.

2

Foto: archív značky, Instagram

1505

Súvisiace články