Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 16. apríl 2019

Natankujte na čerpacej stanici YSL Beauty

Nájsť uprostred americkej púšte čerpaciu stanicu je celkom náročné, no táto, ktorá vyrástla vPalm Desert počas letného festivalu Coachella je výnimočná ešte vinom smere. Je to totiž čerpacia stanica YSL Beauty.

Natankujte na čerpacej stanici YSL Beauty

Nájsť uprostred americkej púšte čerpaciu stanicu je celkom náročné, no táto, ktorá vyrástla v Palm Desert počas letného festivalu Coachella je výnimočná ešte v inom smere. Je to totiž čerpacia stanica YSL Beauty.

Značka poňala svoj festivalový pop-up kreatívne a vybudovala „stánok,“ ktorý imituje práve ikonické púšte benzínky. Vytvorili tak maximálne instagramovateľnú inštaláciu, ktorú si okamžite zamilovali všetky milovníčky kozmetiky.

2  3 

Benzínka sa strategicky nachádzala na ceste, ktorá viedla na festival a návštevníci si mohli na nej vychutnať niektoré z produktov vrátane Touche Éclat či Rouge Volupté, ktoré si následne mohli aj zakúpiť. Experimentovať mohli aj s interaktívnym zrkadlom a skúšať tak rôzne typy líčenia či odtiene konkrétnych produktov. Okrem toho si každý návštevník mohol na vyhradenom mieste personalizovať vybrané rúže.

Okolo inštalácie boli zaparkované vintage autá, ktoré podčiarkovali atmosféru púšte aj samotnej Coachelly

Foto: archív značky

1154

Súvisiace články