Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 14. jún 2017

5 x letné beauty trendy

Všade čítame o letných trendoch, nielen v móde, ale aj líčení, avšak niekedy sa realita líši od predpovedí. Pinerest práve preto predstavuje 5 najväčších trendov tohto leta, ktoré sú najpopulárnejšie v praxi.

5 x letné beauty trendy

Všade čítame o letných trendoch, nielen v móde, ale aj líčení, avšak niekedy sa realita líši od predpovedí. Pinerest práve preto predstavuje 5 najväčších trendov tohto leta, ktoré sú najpopulárnejšie v praxi. Patria totiž k navyhľadávanejším termínom na tejto sociálnej sieti. Ktoré to sú?

Sunset

Romantické západy slnka sa nám často spájajú práve s letom. Prečo by sme ho teda nepretavili aj do líčenia? Ideálnym miestom sú práve očné viečka, kde sa môžete dokonale vyhrať s tieňovaním.

Trblietavé obočie

Trblietky sa stali jedným z najvýraznejších trendov v make-upe. Make-up artisti a vizážisti však hľadajú nvé, kreatívne spôsoby ako sa s nimi pohrať. Skúste preto zaexperimentovať a aplikovať trblietky napríklad na obočie

4

Millennial pink

Millennial pink si našla svoje miesto aj v líčení. Výrazne ružové viečka práve preto hrajú hlavnú rolu v make-upu.

1

Pierko

Netradičná úprava obočia, ktorá pripomína pierko sa stala hitom sociálnych sieti. Aj napriek počiatočnej kontroverzii sa táto úprava celkom uchytila a momentálne sa teší veľkej obľube.

3

Flitre

Leto je ideálnym obdobím na experimentovanie s líčením. Fitre sú zase perfektným doplnkom do letného počasia. Dodajú vám tú psprávnu dávku hravosti. Kombinujte ich však s jednodouchým až nahým líčením zvyšku tváre.

2

Foto: pinterest

    1748

    Súvisiace články