Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 15. november 2016

Dokonalé ombré pery v 3 krokoch

Ombré trend síce vo vlasovom stylingu pomaly ustupuje, no pri líčení práve naberá na obrátkach. Vďaka nemu totiž získajú vaše pery objem a to bez toho, aby ste museli investovať do drahých kozmetických produktov či estetických zákrokov.

Dokonalé ombré pery v 3 krokoch

Ombré trend síce vo vlasovom stylingu pomaly ustupuje, no pri líčení práve naberá na obrátkach. Vďaka nemu totiž získajú vaše pery objem a to bez toho, aby ste museli investovať do drahých kozmetických produktov či estetických zákrokov. Stačiť vám na to bude kontúrovacia ceruzka, rúž a púder.

1. Orámujte pery
Prvým krokom je dokonalé a precízne orámovanie pier ceruzkou. Začnite tesne nad líniou hornej pery a pokračujte rovnako aj pri spodnej. Ceruzkou vyplňte aj kútiky pier. Zvoľte o niečo tmavší odtieň aký použijete rúž.

2. Vyplňte rúžom
Vyplňte stred pier rúžom, najlepšie tekutým. Na aplikáciu použite kozmetický štetec. Farbu nanášajte zo stredu pier ku okrajom a mierne prekročte hranicu ceruzky. Vtedy sa objaví prvá fáza ombré efektu.

3. Zafixujte púdrom
Takto nalíčené pery poprášte očným tieňom alebo púdrom v svetlej farbe. Do stredu pier naneste väčšie množstvo tak, aby ste dosiahli najsvetlejší odtieň. Zvyšok pier takisto jemne poprášte no nezabúdajte na vystupovanie farebnosti. Najideálnejším prostriedkom na nanesenie púdru je aplikátor očných tieňov.

Zvoliť môžete aj opačný farebný postup!

Foto: @bruna_cespedes

    3161

    Súvisiace články